-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 09

A.Saudargas URM darbą vertina palankiai

Pirmasis Lietuvos užsienio reikalų ministras, dabar Europos Parlamento narys Algirdas Saudargas dabartinį Užsienio reikalų ministerijos (URM) darbą vertina palankiai.
Algirdas Saudargas
Algirdas Saudargas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Užsienio reikalų ministerija tikrai dirba gerai ir profesionaliai“, – penktadienį per pirmosios Vyriausybės dvidešimtmečio minėjimą sakė A.Saudargas. Jo teigimu, ministerijos stuburą sudaro brandūs diplomatai ir ministerija, kaip biurokratinis mechanizmas, veikia tikrai neblogai.

Žurnalistų paklaustas, ar tęstų dabartinę Lietuvos užsienio politiką, ar keistų jos gaires, jei dabar vadovautų URM, A.Saudargas sakė: „Du kartus man teko vadovauti šitai ministerijai su tam tikra pertrauka nuo 1990 iki 1992 metų, paskui nuo 1996 iki 2000 metų. Tad žinau, kad kiekvienas ministras, kuris čia ateina, tęsia vykdomą politiką“.

„Kiekvieno ministro pagrindinis darbas: jam atneša pluoštą dokumentų kiekvieną dieną. Jis turi priimti konkrečius sprendimus. Sprendimų yra labai daug, o ta linija yra labai aiški“, – kalbėjo A.Saudargas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius