-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 02

„Abipus sienos“ – vienas bufetas, dvi meilužės ir trys liudininkai

Kas iš tiesų siejo prezidentą A.Brazauską ir buvusį premjerą A.Šleževičių? Moterys iš Vyriausybės valgyklos, kiek vėliau tapusios jų žmonomis? O gal noras vienas kitam įsiteikti, nors ir žinant, kad draugystė – per sukąstus dantis...
Kas iš tiesų siejo prezidentą A.Brazauską ir ekspremjerą A.Šleževičių?
Kas iš tiesų siejo prezidentą A.Brazauską ir buvusį premjerą A.Šleževičių? / LNK nuotr.

„Aš manau, kad Kristina Butrimienė darė spaudimą prezidentui, o šis savo ruožtu bandė paveikti kitus valstybės pareigūnus“, – teigia patyręs teisininkas Seimo narys R.Žemaitaitis.

Ką daryti? Kaip pamaloninti prezidento meilužę? Tą, dėl kurios verda beprotiškos aistros ir kuriai nusibodo būti eilinei, be galių, turtų ir karūnos. Ką daryti, jei dėl jos taip stengiasi pats šalies vadovas, o pasiūlymai didinti poniai Butrimienei atlyginimą iki bemaž dešimties tūkstančių byra į šipulius?..

„Jų tikslas buvo aiškus – viešbučio generaliniu direktoriumi paskirti tą žmogų, kuris vėliau perimtų visą turtą“, – susipažinęs su viešbučio „Draugystė“ privatizavimo istorija teigia buvęs Vyriausybės patarėjas Petras Navikas.

Kokiu tikslu viešbutis buvo perduotas prezidentūrai? Ir kokį vaidmenį šioje istorijoje atliko tuometis premjeras ir partijos lyderis A.Šleževičius? Žmogus, apie Kristiną Butrimienę, jos užtarėją ir praeities darbelius veikiausiai girdėjęs daug, tačiau taip ir neužkirtęs kelio ne tik jos paskyrimui viešbučio generaline direktore, bet ir planuojamam dešimtimis milijonų vertinamo objekto perėmimui...

Buvusiam Vyriausybės kanceliarijos vadovui atrodo keista, kad „Draugystės“ vadove buvo paskirta moteris, kurią jis buvo nubaudęs dėl nesklandumų darbe, dėl netinkamo elgesio su pavaldiniais, atsiskaitymų ir kainų. „Labai sunkiai jai sekėsi“, – atsidūsta A.Mikulis, iš arti stebėjęs staigų prezidento meilužės kilimą karjeros laiptais.

„Niekas manęs per daug gyvenime negailėjo. Tai ir aš neturėjau tokio noro gailėti“, – šiandien teigia Kristina Butrimienė-Brazauskienė. 

Vienas bufetas. Dvi meilužės. Trys liudininkai... Svajonių grobis – antradienį 19.40 val. populiarioje publicistikos laidoje „Abipus sienos“. Tik per LNK.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius