Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 01 06

„Air France“ lėktuve kišenvagis apšvarino miegančius keleivius

Prancūzijos policija aiškinasi, ar tikrai kišenvagis pavogė kelių tūkstančių eurų iš miegančių keleivių „Air France“ lėktuve, skridusiame iš Tokijo į Paryžių.
„Air France“ lėktuvas AIRBUS A330
„Air France“ lėktuvas AIRBUS A330 / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Vyksta tyrimas“, – sakė pasienio policijos atstovas Paryžiaus Charles'o de Gaulle'o oro uoste, paprašytas patvirtinti „Le Figaro“ interneto svetainėje pasirodžiusį pranešimą.

Laikraštis pranešė, kad iš penkių miegojusių verslo klasės keleivių naktinio skrydžio metu buvo pavogta maždaug 4 tūkstančiai eurų (13 tūkst. 800 litų).

„Šiame lėktuve, kuris iš Tokijo Narita oro uosto pakyla 22 val., keleiviai dažnai kietai miega ir atsibunda prieš pat nusileidimą Paryžiuje, maždaug 4 val. ryto“, – rašo „Le Figaro“, cituodamas vieną kišenvagio aukomis galbūt tapusių keleivių.

Pasak keleivio, atsibudusi ir didelės sumos pinigų pasigedusi moteris ant kojų sukėlė lėktuvo įgulą.

„Ta ponia pakvietė įgulą ir pranešė, kad pavogti visi jos rankinėje buvę pinigai, įskaitant Šveicarijos frankus, eurus ir jenas, ten turėjo būti maždaug 3 tūkstančiai eurų“, – sakė keleivis.
Oro bendrovės „Air France“ atstovė informavo, kad pilotas apie įvykį pranešė policijai, kuri oro uoste jau laukė nusileidžiančio lėktuvo.

„Turiu pasakyti, kad tai tikrai labai retas atvejis, kai keli keleiviai tuo pačiu metu praneša apie vagystę lėktuve“, – sakė ji.

Pasak bendrovės atstovės, nors bendrovė atsako už bagažo skyriuje gabenamą bagažą, keleiviai turi patys rūpintis daiktais, kuriuos pasiima su savimi į saloną.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius