-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 05

Algimantas Kliunka: nevykusiai atšvenčiau gimtadienį, susigadinau gyvenimą, atsistatydinu

Naktį į policiją iš naktinio klubo atvežtas prokuroras Algimantas Kliunka teigia nevykusiai atšventęs gimtadienį ir jau ketvirtadienį žada generaliniam prokurorui įteikti atsistatydinimo pareiškimą.
Algimantas Kliunka
Algimantas Kliunka. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Trečiadienį pasklidus žiniai apie Generalinės prokuratūros Organizuoto nusikalstamumo ir korupcijos tyrimo departamento vyriausiojo prokuroro Algimanto Kliunkos naktinius nuotykius prie klubo „Metro“, iš kurio prokuroras buvo išvežtas į policiją, susirinko nacionalinių televizijų filmavimo grupės, rengiančios reportažus apie incidentą.

Lyg tyčia tuo metu prie klubo pasirodė ir A.Kliunka. Manoma, kad jis atvyko atsiprašyti klubo personalo.

Užėjęs į klubą pro pagrindinį įėjimą, prokuroras viduje ilgai neužtruko. Klubą jis paliko pro galines duris. Pavytas žurnalistų, A.Kliunka prasitarė jau ketvirtadienį planuojantis atsistatydinti.

„Nevykusiai atšvenčiau savo gimtadienį. Visų atsiprašau – prokurorų, šeimos, artimųjų. Susigadinau savo gyvenimą, sugrioviau karjerą“, – Baltijos televizijai sakė A.Kliunka.

Prokuroras sakė, kad planuoja atsistatydinti. Paklaustas, kada tai įvyks, trumpai tarė: „Rytoj (ketvirtadienį - red. past.)“.

15min.lt jau skelbė, kad naktį iš antradienio į trečiadienį į Vilniaus m. trečiąjį policijos komisariatą buvo pristatytas prokuroras Algimantas Kliunka. Vilniaus policija praneša, kad klube sulaikytasis triukšmavo, keikėsi ir įžeidinėjo barmenę.

Policijoje A.Kliunka atsisakė pasitikrinti girtumą, pareigūnams tik pasakė savo pavardę, tačiau nei darbovietės, nei kitų duomenų neatskleidė. Kad sulaikytasis yra aukšto rango prokuroras, paaiškėjo tik tada, kai policininkai pasinaudojo „Google“ paieškos sistema ir palygino internete rastą nuotrauką su komisariate sėdinčio sulaikyto piliečio veidu.

Generalinė prokuratūra pranešė, kad trečiadienio rytą A.Kliunka buvo darbe. Tačiau jam buvo nustatytas 0,61 prom. girtumas. Prokuroras buvo nušalintas nuo tarnybos, o dėl jo nuotykių pradėtas tarnybinis patikrinimas.

Papildyta 17.55 val.: Klubo „Metro“ administracija paneigė policijos pranešimą, kad A.Kliunka klube siautėjo. Kaip portalui delfi.lt sakė klubo direktorius Rolandas Sriubiškis, girtas prokuroras tiesiog atėjo į klubą ir užmigo.

Kadangi klubo darbuotojai jo negalėjo pažadinti, buvo iškviesta policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius