-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 08

Algirdas Sysas: Neringa Venckienė JAV pasiprašė politinio prieglobsčio

Seimo pirmininkės pavaduotojas, Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) vicepirmininkas Algirdas Sysas pareiškė, kad parlamentas gavo žinių apie tai, kad beveik pusmetį teisėsaugos ieškoma Seimo narė, partijos „Drąsos kelias” lyderė Neringa Venckienė JAV paprašė politinio prieglobsčio. Anot jo, tai yra signalas, kad apkaltos procesas tautos išrinktajai turi būti pradėtas.
Akcijos dalyviai trečiadienį sulaukė svarbių viešnių
Neringa Venckienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Aš manau, kad ta informacija, kurią mes gavome, rodo, kad mes tikrai Seime galime pritarti kolegų pateiktai apkaltai, [...] nes iš tam tikrų šaltinių JAV buvo pasakyta, mes dar neturime oficialaus dokumento, kad ponia N.Venckienė paprašė politinio prieglobsčio. Tai čia jau keičia situaciją iš esmės“, – Alfa.lt penktadienį po Seimo valdybos posėdžio kalbėjo A. Sysas.

Iš tam tikrų šaltinių JAV buvo pasakyta, mes dar neturime oficialaus dokumento, kad ponia N.Venckienė paprašė politinio prieglobsčio.

15min.lt jau rašė, kad generalinis prokuroras Darius Valys teigia jau nuo rugpjūčio žinantis, pas kokį asmenį gyvena N.Venckienė. Tačiau kvietimas į apklausą jai iki šiol neįteiktas.

Savo ruožtu ketvirtadienį Seimo liberalai paskelbė surinkę parašus dėl apkaltos seimūnei, pažeidžiančiai Lietuvos Konstituciją ir jau be priežasties praleidusiai 50 posėdžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius