Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 17

Aplink Lietuvą keliaujančius dviratininkus „uždegė“ lietaus pliūpsnis

Penktadienio rytą iš Klaipėdos išvykę du dviratininkai, ketinantys aplink Lietuvą apvažiuoti per 72 valandas, pakliuvo į galingą liūtį.
21-erių Remigijus ir 22-ejų Marius aplink Lietuvą ketina apvažiuoti per tris paras.
21-erių Remigijus ir 22-ejų Marius aplink Lietuvą ketina apvažiuoti per tris paras. / Irmos Ozturhan/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Rekordas

Stichija vaikinus užklupo ties Mažeikiais. Prieš tai dviratininkus įspūdingai sutiko skuodiškiai: Skuodo savivaldybės vicemerė ir dviratininkų komanda, kurios daugumą sudarė merginos. Kartu su treneriu jos lydėjo rekordo siekiančius dviratininkus Marių Puluikį ir Remigijų Balandį iki pat Mažeikių – apie 55 kilometrus.

Kaip pasakojo dviratininkus kemperiu lydintis šio projekto koordinatorius Rimantas Dailidonis, šioje kelionės atkarpoje pasipylęs lietus nė kiek neužgesino vaikinų azarto, tik jį dar labiau sustiprino. „Taip, dviratininkai pakliuvo į lietų nuo Skuodo. Dar į kokį lietų! Ir dviratininkai, ir palyda kiaurai šlapi, bet, sakyčiau, tai tik dar labiau juos „uždegė“, – pasakojo R.Dailidonis. Kiek anksčiau nei planuota pasiekus Mažeikius lietus išsisklaidė, ir dviratininkai patraukė Naujosios Akmenės link.

Pasak projekto koordinatoriaus, vaikinai reguliariai sustoja įvairių miestelių pašto skyriuose ir pasižymi, kaip to reikalauja rekordo siekimo taisyklės. Šių sustojimų metu jie pailsi ir užkandžiauja. Kelionės maisto racioną sudaro maistingos košės ir bananai. Nuo Naujosios Akmenės sportininkus sustojimų metu ims masažuoti kartu važiuojantis medikas iš Radviliškio ligoninės. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius