-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 18

Artūras Skardžius: nenustebčiau, jeigu Rasa Juknevičienė pareikštų, kad bandžiau ją išprievartauti

Konservatorė Rasa Juknevičienė skundžiasi, kad net Seimo koridoriuje nebegali jaustis saugiai. Čia trečiadienio rytą konservatorė pasakoja buvusi apšaukta socialdemokrato Artūro Skardžiaus. Socialddemokratas, priešingai, tvirtina, kad konservatorė taip bando išsikovoti dėmesio.
Artūras Skardžius
Seimo laikinosios energetikos komisijos vadovas Artūras Skardžius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Šį rytą Seimo koridoriuje buvau užpulta A.Skardžiaus. Ėjome trys moterys, o Seimo narys, iš tolo šaukdamas: „Labas, Juknevičiene!“, pradėjo mane koneveikti ir tyčiotis dėl vakarykščių klausimų Seimo posėdyje ir dėl A.Anušausko kreipimosi į Antikorupcijos komisiją. Atrodė, kad tuoj paleis kumščius. Mūsų frakcijos darbuotojos ne juokais išsigando. A.Skardžius rėkė visą kelią iki trečių rūmų. Man beliko jam garsiai pacituoti klasiką: „Jupiteri, Tu pyksti? Vadinasi, Tu neteisus.“ Bet jeigu rimtai, tai ne tik alkoholio problemų turintys, bet ir smurtauti linkę vyrai neturėtų būti Seimo nariais“, – socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje paskelbė Seimo konservatorė.

Jis pradėjo prie manęs kabinėtis piktai, sakyti, kad „tu čia tokia, tu čia kitokia“. Net nenoriu prisiminti tų visų žodžių, kadangi jie tokie komentarų internete lygio, kvaili, – sakė R.Juknevičienė.

R.Juknevičienė: jis pasirodė kaip žmogus, linkęs į smurtą

15min.lt R.Juknevičienė pasakojo, kad konfliktas įvyko koridoruje tarp I-ųjų ir III-iųjų Seimo rūmų.

„Ėjome nuo A.Kubiliaus kabineto trise, kai jis mus prisivijo. Jis pradėjo prie manęs kabinėtis piktai, sakyti, kad „tu čia tokia, tu čia kitokia“. Net nenoriu prisiminti tų visų žodžių, kadangi jie tokie komentarų internete lygio, kvaili“, – teigė ji.

Konservatorė sako, kad A.Skardžius buvo toks įsiutęs, jog atrodė, kad tuoj imsis smurto.

„Jis prie manęs neprisilietė, nes aš jau bandžiau atsitraukti atgal ir leisti jam praeiti, bet jis nepraėjo, o visą koridorių putojosi. Kolegė net paspartino žingsnį, sakė, kad negali ištverti tokių dalykų. Man jis pasirodė kaip žmogus, linkęs į smurtą, nevaldantis savęs. Su tuo tikrai dar neteko susidurti dirbant Seime“, – sakė R.Juknevičienė.

Alfredo Pliadžio nuotr./Rasa Juknevičienė
Alfredo Pliadžio nuotr./Rasa Juknevičienė

Tiesa, dėl užpuolimo Seimo koridoriuje konservatorė pasiskundė tik savo „Facebook“ draugams ir žurnalistams. Kreipimasis į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją, anot R.Juknevičienės, jokios naudos neduotų.

Konfliktas tarp R.Juknevičienės ir A.Skardžiaus įsiplieskė po to, kai ji suabejojo, ar sėkmingas socialdemokrato žmonos verslo sandoris negali būti Rusijos padėka už tai, jog A.Skardžius tiria konservatorių veiklą energetikos srityje specialiai tam sudarytoje Seimo laikinojoje komisijoje. A.Skardžiaus žmona pardavė žemės sklypus Dauguose valdančią bendrovę Lietuvoje registruotai įmonei, kurią valdo verslininkai iš Maskvos. Sandorio suma neskelbiama.

Aš nenustebčiau, jeigu ji pasakytų taip: susitikus Seimo koridoriuje A.Skardžius bandė mane išprievartauti. Tada tai tikrai būtų sensacija, – aiškino A.Skardžius.

A.Skardžius: R.Juknevičienė kuria istorijas

A.Skardžius 15min.lt aiškino nenorintis turėti nieko bendro su R.Juknevičiene, kuri, jo žodžiais, kuria istorijas, norėdama į save atkreipti dėmesį.

„Tiesiog džiaugiuosi, kad ji nesako, kad ją buvo bandoma išprievartauti. Aš nenustebčiau, jeigu ji pasakytų taip: susitikus Seimo koridoriuje A.Skardžius bandė mane išprievartauti. Tada tai tikrai būtų sensacija. Aš nenoriu nieko sakyti apie R.Juknevičienę, bet ji, norėdama atkreipti į save dėmesį, bando žaisti nešvarius žaidimus, viso gero“, – pokalbį baigė Seimo narys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius