Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 04

Artūro Zuoko klipo su šarvuočiu idėja – „pasiskolinta“ iš britų humoristo?

Vaizdo klipas, kuriame Vilniaus meras Artūras Zuokas šarvuočiu pervažiuoja automobilį, išplito visame pasaulyje. Tačiau internautai atkreipė dėmesį, kad šio vaizdo klipo idėja labai primena britų humoristo laidą, kurioje jis tanku pervažiuoja automobilį.
Kenny Everetto laidos ištrauka
Kenny Everetto laidos ištrauka / Nuotr. iš „YouTube“

Artūro Zuoko akcija, kai Vilniaus meras šarvuočiu Gedimino prospekte Vilniuje pervažiavo S klasės „Mercedes-Benz“, sulaukė neregėto atgarsio. Šį vaizdo reportažą internete peržiūrėjo daugiau nei 1 mln. žmonių.

Tačiau kai kurie klipą peržiūrėję žmonės pastebėjo, kad panašius vaizdus internete jau matė ir anksčiau. Ir iš tiesų, britų humoristas Kenny Everettas taip pat žino, ką reiškia tanku pervažiuoti automobilį. Tiesa, jeigu A.Zuokas klipe kovoja prieš ne vietoje statomus automobilius, K.Everettas humoro forma rodo, kaip galima susirasti vietą savo transporto priemonei pastatyti.

„YouTube“ yra laidos ištrauka, kurioje humoristas, sėdėdamas tanke, pasakoja, kad automobiliai – nepatogus dalykas. Kur kas geriau – „Sherman“ tankas. Jis išspręstų visas statymo problemas – mat tanką galima statyti net ir toje vietoje, kurioje jau pastatytas automobilis. Įrodydamas tai humoristas tanku pervažiuoja gatvėje stovintį automobilį.

Štai šis klipas:

O štai klipas, kuriame automobilį šarvuočiu pervažiuoja A.Zuokas:

VIDEO: A.Zuokas važiuoja tankete

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius