-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 12

Atleidžiamas „Vilniaus vandenų“ darbuotojas Albertas Meilus

Bendrovės „Vilniaus vandenys“ vadovybė po atlikto vidinio patikrinimo priėmė sprendimą A.Meilų atleisti iš užimamų pareigų už įmonės vardo diskreditavimą. Bendrovės vadovo įsakymas dėl atleidimo įsigalioja jau penktadienį, teigiama išplatintame pranešime. „Vilniaus vandenų“ Ekonomikos skyriaus viršininkui J.Aškiniui skirtas griežtas papeikimas už vadovybės neinformavimą, kad darbo vietoje yra galimai neblaivus asmuo.
„Vilniaus vandenys“
„Vilniaus vandenys“ / BFL nuotr.

Be to, atliekamas papildomas tyrimas, ar pats J. Aškinis nevartojo alkoholio. Tokiam faktui pasitvirtinus, bus priimtas analogiškas griežčiausias sprendimas.

 UAB „Vilniaus vandenys“ generalinis direktorius Valdas Savickas pabrėžia, kad „Vilniaus vandenyse“ šiuo metu dirba daugiau, kaip 900 žmonių, tad kiekvieno iš jų asmeninės atsakomybės suvokimas privalo būti aukščiausio lygio. „Tikrai negalime prie kiekvieno iš kolegų pastatyti po prižiūrėtoją. Visų pirma, kiekvienas asmeniškai turi vertinti savo veiksmus ir, esant reikalui, prisiimti atsakomybę, o ne dangstytis melu. Tai galioja ir eiliniam darbininkui, ir administracijos atstovui“, – kalbėjo V.Savickas.

UAB „Vilniaus vandenys“ generalinis direktorius akcentuoja, kad įmonės valdyme vyksta teigiami procesai – bendrovės veikla tapo skaidresnė, pradėtas glaudus bendradarbiavimas su Viešųjų pirkimų tarnyba užtikrina atvirą ir sąžiningą projektų įgyvendinimą.

„Šiuo metu „Vilniaus vandenys“ įgyvendina, kaip niekad stambaus masto projektus, kurių bendra vertė siekia per 270 mln. litų. Nuo rudens, remdamiesi tarptautine gerąją praktika, pradėsime diegti aukščiausius standartus atitinkančią įmonės valdymo sistemą, kuri užtikrins dar didesnį efektyvumą ir leis sutaupyti administravimo sąnaudas“, – teigė bendrovės vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius