Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 16

Atsisveikinama su „Klaipėdos mėsinės“ vadovu Nerijumi Kuzma

Klaipėdoje atsisveikinama su Anapilin pasitraukusiu bendrovės „Klaipėdos mėsinės“ komercijos direktoriumi Nerijumi Kuzma.
Klaipėdoje atsisveikinama su verslininku Nerijumi Kuzma.
Klaipėdoje atsisveikinama su verslininku Nerijumi Kuzma. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Velionis buvo pašarvotas šv. Kazimiero bažnyčios gedulo namuose. Amžinojo poilsio verslininkas atguls Joniškės kapinėse. 

Prie gedulo namų budėjo policijos pareigūnai, jie lydėjo ir iki kapinių.

48-erių Nerijaus Kuzmos, stovėjusio prie beveik 170 darbuotojų turinčios bendrovės „Klaipėdos mėsinė“ vairo, mirtis šokiravo visą uostamiestį. 

Lyg košmaras

Energingas, komunikabilus, pareigingas, tvirtas – taip jį prisimena kartu dirbę žmonės. Netikėta mirtis ir jos aplinkybės sukrėtė jo kolegas. „Tokio košmaro nė įsivaizduoti negalėjau“, - neslėpė jo bendražygis Gintaras Valančius. 

Antradienį Klaipėdos apygardos prokuratūra išplatino žinią apie galimą sukčiavimą vienoje mėsos perdirbimo įmonėje. Nors prokurorai neatskleidė, apie kokią bendrovę kalbama, netrukus paaiškėjo, kad kratos buvo atliktos „Klaipėdos mėsinėje“. Teigta, kad bendrovėje vedama dviguba apskaita, darbuotojams atsiskaitoma vokeliais. 

N.Kuzma, komentuodamas žurnalistams įtarimus, atrodė tvirtas. Jis neigė bet kokius mestus kaltinimus sukčiavus, teigė, kad apskaita buvusi tvarkinga. Pačiam komercijos direktoriui nebuvo pareikšti jokie įtarimai. 

Antradienį, baigęs darbus, N.Kuzma su kolegomis atsisveikino kaip įprastai.

Trečiadienio rytą, vaikus nuvežusi į darželį, jo sutuoktinė Eglė, sugrįžusi į namus Giruliuose, aptiko vyrą jau be gyvybės ženklų. 

Dėl verslininko N.Kuzmos mirties aplinkybių pradėtas tyrimas. Aiškinamasi, kas galėjo pastūmėti klaipėdietį tokiam poelgiui. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius