-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 23

Atsisveikinti su D.Kedžiu atėjo ir jo sesuo

„Neringai Venckienei – insultas“, – tokias kalbas, sklindančias mieste, paneigė jos artimieji. Pasak jų, penktadienį iš ryto dėl prastos savijautos į laidojimo namus, kur pašarvotas brolis Drąsius Kedys, negalėjusi ateiti N.Venckienė šiuo metu jaučiasi geriau.
Teisme
Neringa Venckienė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

15min.lt jau rašė, kad penktadienio rytą į Garliavoje esančius laidojimo namus, kur pašarvotas D.Kedys, pirmieji atvyko velionio tėvai. Kiek vėliau – tetos Birutė Stepankevičienė ir Audronė Skučienė. Po keliolikos minučių prie jų prisidėjęs advokatas ir D.Kedžio sesers vyras Aidas Venckus pasakė, kad jo žmona Neringa jaučiasi itin blogai, todėl bent kol kas į ritualinių paslaugų salę neatvyks.

Prieš vidurdienį pasigirdo kalbų, esą N.Venckienės savijauta dar pablogėjo ir moteriai įtariamas insultas. Tačiau šiuos gandus paneigė jos tetos.

„Šiuo metu Neringa yra su mumis, šarvojimo salėje. Ji jaučiasi geriau nei ryte, todėl galėjo ateiti ir atsisveikinti su broliu. Visi čia esame. Visiems reikia vaistų, bet laikomės“, – sakė D.Kedžio ir N.Venckienės teta Birutė Stepankevičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius