-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 02

Avarija Kauno centre: sužaloti 2 žmonės, apgadinti 4 automobiliai (nuotraukos)

Kaip įtariama, dėl neatsargaus jaunos vairuotojos manevro Kauno centre antradienį įvyko skaudi avarija.
 Avarijos metu labiausiai nukentėjo „Audi A4”, kuris iš pradžių buvo taranuotas, o paskui kitus automobilius taranavo ir pats.
Avarijos metu labiausiai nukentėjo „Audi A4”, kuris iš pradžių buvo taranuotas, o paskui kitus automobilius taranavo ir pats. / Aliaus Koroliovo nuotr.

Maždaug 16 val. vidurine K.Donelaičio gatvės, kurioje eismas vyksta viena kryptimi, juosta važiavusi „Subaru Legacy“ vairuotoja bandė staigiai persirikiuoti į kairę ir trenkėsi į ta juosta važiavusį „Audi A4” automobilį. Po smūgio pastarojo vairuotojas užlėkė ant šaligatvio ir parbloškė prie Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) rūmų stovėjusią merginą bei dėstytoja dirbančią moterį.

„Kai į mane trenkėsi ta mašina, aš jau neturėjau kur dėtis. Smūgio su žmonėmis man išvengti jau nebuvo šansų, nes viskas įvyko labai greitai“, - pasakojo „Audi A4” vairuotojas.

Sužeistas pėsčiąsias į ligoninę skubiai išvežė greitosios medicinos pagalbos specialistai. Anot medikų, nei moteris, nei mergina itin didelių sužalojimų nepatyrė. Tiesa, baimindamiesi galimos stuburos traumos, medikai ant merginos kaklo iškart uždėjo specialų įtvarą.

Partrenkęs pėsčiąsias, „Audi A4” nuskriejo tolyn ir rėžėsi į greta gatvės esančioje VDU aikštelėje stovėjusį automobilį „VW Bora“, o šis – į šalia jo buvusį „Daewoo Lanos“.

„Subaru Legacy“ ir „Audi A4” vairuotojai po įvykio su policijos pareigūnais išvyko į Kelių policijos būstinę, kur davė parodymus. Kadangi avarijos metu buvo sužeisti žmonės, policija pradėjo tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius