-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 13

Bepiločiai orlaiviai Kaune neskraidys virš karinių, teisėsaugos bei strateginių objektų

Bepiločiai orlaiviai Kaune neskraidys virš karinių ir teisėsaugos objektų, taip pat virš strateginę reikšmę turinčių objektų ir ligoninių, jiems draudžiama kilti masinių renginių metu – tokį įsakymą pasirašė Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius.
Dronas
Dronas / „Scanpix“/AP nuotr.

Patvirtintame penkiolikos objektų sąraše bepiločiams orlaiviams uždrausta skraidyti virš Kaune esančių tardymo izoliatorių, teismų bei prokuratūros pastatų, policijos komisariato. Taip pat skraidyti draudžiama virš Valstybės saugumo departamento ir Viešojo saugumo tarnybos pastatų.

Taip pat nurodoma, kad bepiločiai orlaiviai negalės skraidyti virš Lietuvos kariuomenės karinių dalinių Vaidoto, Gedimino ir Kampiškių gatvėse.

Į sąrašą taip pat įtrauktos Kaune esančios ligoninės, bepiločiams orlaiviams uždrausta skraidyti virš minios masinių renginių metu.

Sąraše taip pat atsidūrė Kaune esančios strateginės svarbos teritorijos – „Kauno energijos“ ir mieste esančių termofikacinių elektrinių teritorijos, Lietuvos geležinkelių infrastruktūra M.K.Čiurlionio ir Palemono gatvėse bei A.Juozapavičiaus prospekte. Taip pat – Kauno Algirdo Brazausko hidroelektrinė, „Oksetos“ Kauno naftos produktų terminalas Biruliškių plente, Europos prospekte esanti „Helisotos“ teritorija.

Draudimus skraidyti virš kai kurių objektų yra įvedusios ir kitos Lietuvos savivaldybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius