Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 11 12

Biudžeto pinigai – ir D.Kedžio sekėjams

Nuolat mitinguojantys vadinamieji Drąsiaus Kedžio gerbėjai buriami ir už mokesčių mokėtojų pinigus.
Kazimieras Uoka
Kazimieras Uoka / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Jų atseikėja kova su seksualinėmis mažumomis pagarsėjęs Seimo konservatorius Kazimieras Uoka, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Iš parlamentinei veiklai skirtų lėšų K.Uoka apmoka specialaus internetinio puslapio, kuriame skelbiama apie „kovotojų su pedofilų klanu“ mitingus ir kitas akcijas, administravimą.

Parlamentaras už tai sumokėjo mažiau nei šimtą litų, bet vis tiek gali atsidurti etikos sargų taikiklyje, kad bendrauti su rinkėjais skirtus pinigus leidžia tokiems reikalams.

Šiame tinklalapyje, skirtame visuomeninės organizacijos „Už dorą ir tautą“ veiklai, D.Kedžio sekėjai šiuo metu išsamiai informuojami apie Seime vyksiantį balsavimą dėl vaiko teisių apsaugos kontrolierės Editos Žiobienės atsistatydinimo.

Deklaruojančiųjų karą pedofilijai neapykantą ši pareigūnė užsitraukė, kai pareiškė, kad privaloma vykdyti teisių sprendimus ir netrukdyti grąžinti D.Kedžio ir Laimutės Stankūnaitės dukters motinai.

Iš „Už dorą ir tautą“ tinklalapyje skelbiamos informacijos aiškėja, kad šios organizacijos „antipedofilinis sektorius“ neapsiribos vien mitingu plenarinių posėdžių salėje.

Šie veikėjai, tarp kurių yra ir skandalingai pagarsėjęs vienas vadinamųjų Garliavos protestuotojų lyderių Marius Kuprevičius, ketina asmeniškai susitikti su įvairių Seimo frakcijų atstovais ir agituoti, kad E.Žiobienė būtų atstatydinta.

Be to, interneto svetainėje skelbiama informacija, ką daryti norint gauti leidimą į Seimą plenarinio posėdžio dieną.

Pats K.Uoka didžiuojasi, kad valstybės biudžeto pinigais gali padėti D.Kedžio sekėjams.

„Šis puslapis, kurį aš rėmiau ne kartą, priklauso organizacijai, kurios pagrindinis uždavinys – visokių gėjų sumanymų stebėjimas ir sekimas. Ta visuomenės grupė, kuri remia tokios organizacijos veiklą, mane rėmė ir išrinko į Seimą, todėl nematau nieko bloga, kad jai nuoširdžiai dirbu“, – aiškino konservatorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius