Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 06

D.Šakalienė paaiškino, kam panaudojo šimtus suvenyrų iš Seimo sandėlio

Daugiau nei 9 tūkst. daiktų už 22,8 tūkst. eurų iš Seimo sandėlio už parlamentines lėšas pasiėmusi socialdemokratė Dovilė Šakalienė 15min paaiškino, kur šiuos daiktus panaudojo. Vis dėlto, politikė primygtinai prašė pokalbio telefonu neviešinti argumentuodama ir sveikatos problemomis bei vietoj to atsiuntė komentarą raštu, kurio turinys iš esmės sutampa su teiginiais pokalbio telefonu metu.
Dovilė Šakalienė
Dovilė Šakalienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Skaidrinam“ iniciatorius Andrius Tapinas šią savaitę paskelbė Seimo narių, kurie už parlamentines lėšas iš parlamento sandėlio pasiėmė daugiausia prekių ir suvenyrų, pavardes.

Bene aukščiausiai sąrašo viršuje atsidūrė Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) narė, socialdemokratė D.Šakalienė.

A.Tapino teigimu, pagrindiniai parlamentarės paimti daiktai yra šie: 2,7 tūkst. rašiklių ir pieštukų, 596 pakuotės kavos, 503 saldainių rinkiniai, 458 gertuvės ir puodeliai, 146 kuprinės, 38 kamuoliai, 30 kaklaraiščių, 22 gintaro apyrankės, 16 pledų, 14 šokdynių ir septynios belaides kolonėlės.

„Nėra jokios problemos“

15min trečiadienį susisiekė su politike ir paklausė, kam ji naudojo iš Seimo sandėlio paimtus suvenyrus. Išgirdusi klausimą parlamentarė pareiškė nenorinti „šito komentuoti įrašui, nes čia nėra jokios problemos“.

Perklausta, jeigu čia nėra jokios problemos, galbūt tada galėtų papasakoti, ji tvirtino „galinti pakomentuoti ne įrašui, o jeigu ne, tai tada įrašui tikrai nematau prasmės apie tai kalbėti“.

Skirmantas Lisauskas/ BNS nuotr./Dovilė Šakalienė
Skirmantas Lisauskas/ BNS nuotr./Dovilė Šakalienė

Tolesnio pokalbio su D.Šakaliene neviešinsime, kadangi politikė prašė to nedaryti ir dėl problemų, susijusių su jos sveikata. Po pokalbio ji atsiuntė komentarą raštu.

Jame socialdemokratė atskleidė, kam naudojo už parlamentines lėšas iš Seimo sandėlio paimtus suvenyrus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius