Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 04

Dramatiškas vaiko paėmimas iš motinos sukėlė audrą: merai piktinasi, vaiko teisių gynėjai aiškinasi

Socialiniuose tinkluose paskelbtas dramatiškas vaiko paėmimo iš motinos vaizdo įrašas, darytas Palangoje, sukėlė tikrą audrą. Vaiko teisių apsaugos tarnyba paskelbė, kad įrašas darytas dar rugsėjį, o vaikas iš motinos paimtas dėl to, jog ji nevykdė teismo sprendimo grąžinti vaiką tėvui ir slapstėsi. Tačiau tai aistrų nenuramino.
Vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip bandoma iš mamos paimti vaiką, plinta visuose socialiniuose tinkluose.
Vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip bandoma iš mamos paimti vaiką, plinta visuose socialiniuose tinkluose. / 15min.lt koliažas

Kritiką „Facebook“ rėžė Palangos meras Šarūnas Vaitkus, į diskusiją įsijungė ir Akmenės rajono meras Vitalijus Mitrofanovas, o politikams atsakinėjo Vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos vadovė Ilma Skuodienė. Vaikas jo prašymu ir pagal teismo sprendimą perduotas tėvui.

Dramatiškas vaizdo įrašas

15min pirmadienį pranešė, kad nuo sekmadienio vakaro po socialinius tinklus plinta vaizdo įrašas, kuriame matoma, kaip iš šeimos tarnybos paima vaiką, kuris visais būdais bando priešintis. Aiškėja, kad įrašas darytas šį rugsėjį Palangoje, o šeima stebima jau kelerius metus. Kodėl būtent dabar jis išviešintas – nežinia. Tarnybos paaiškino, kad situacija šeimoje – labai sudėtinga.

Kiek išsiaiškino 15min, su šeima jau kurį laiką dirbo specialistai. Pora skyrėsi, buvo priimtas teismo sprendimas palikti vaiką su tėvu. Tačiau mama jo nesilaikė. Slapstėsi nuo vaiko teisių specialistų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius