Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 08 22

Drevernos prieplauka tebelaukia, kas ją atnaujins ir prižiūrės

Klaipėdos rajono savivaldybės rengtas konkursas Drevernos prieplaukos valdymui ir renovacijai atlikti patyrė fiasko – gautas tik vienas pasiūlymas, kuris dėl netinkamų dokumentų buvo atmestas, todėl bus skelbiamas naujas konkursas, praneša „Vakarų ekspresas“.
Dreverna
Dreverna / A. Kripaitės/15min.lt nuotr.
Temos: 2 Dreverna Klaipėda

„Rugsėjo mėnesį konkursas turėtų būti skelbiamas dar kartą. Gal ta pati firma teiksis pasitaisyti ir pateikti tvarkingus dokumentus. Žinoma, tarsimės su rajono taryba, planai gali ir keistis“, – dienraščiui sakė Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Turto valdymo skyriaus vedėjas Audrius Kampas.

Laimėjusi įmonė turėtų rūpintis Drevernos prieplaukos eksploatavimu, valdymu, atnaujinimu, remontu ir priežiūra bei įgyvendinti funkcijas, skirtas patenkinti visuomenės turizmo, kultūros, sporto ir laisvalaikio paslaugų poreikius – galėtų būti pastatyta nauja kavinė ar baras. „Tai Drevernai duotų daugiau turizmo ir pajamų“, – sakė A. Kampas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius