-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 27

Eismo informacija: po nakties važiavimą sunkina plikledis, kai kurie keliai papustyti

Kauno, Šiaulių, Vilniaus apskričių kai kuriuose rajonuose, Molėtų, Telšių, Kretingos rajonuose ir Kalvarijos, Druskininkų savivaldybių keliuose vietomis susidarė plikledis, kai kur yra po nakties papustytų ruožų. Čia magistralinių ir krašto kelių slidūs ruožai yra barstomi, o papustyti ruožai ir valomi, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija.
Slidu
Slidu / Aliaus Koroliovo/15min.lt nuotr.

Važiavimą taip pat sunkina rūkas Klaipėdos, Šilutės ir Plungės rajonuose, pavieniuose ruožuose matomumas tėra 50–100 metrų.

Kitur magistralinių kelių dangos švarios, apysausės, tik rytiniuose rajonuose gali pasitaikyti nedidelių provėžų. Krašto keliai, daugiausia rytiniuose rajonuose, vietomis provėžoti.

Važiavimo sąlygos rajoniniuose keliuose yra sudėtingesnės: dangos padengtos prispaustu sniegu, vietomis provėžotos, kai kur apledėjusios ar visai be sniego.

Šilutės rajone apsemtas krašto kelio (Nr. 206) Šilutė–Rusnė 7-ame km esantis 450 m ilgio ruožas. Vandens gylis yra 65 cm. Lengvieji automobiliai apsemtu ruožu perkeliami specialia valstybės įmonės  technika. Taip pat apsemti ir yra neišvažiuojami dešimties rajoninių kelių ruožai, iš viso – 14,66 km, vandens gylis – nuo 10 iki 60 cm.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami šešių rajoninių kelių ruožai, iš viso – 45,575 km. Vandens gylis – nuo 65 iki 110 cm.

Ties pasienio su Baltarusija kontrolės punktais susidarė ilgos laukiančių automobilių eilės: kelyje (A3) Vilnius–Minskas eilės ilgis apie 14 km, keliuose (A15) Vilnius–Lyda ir (103) Vilnius–Polockas eilės yra po 4 km. Tokius kelių ruožus sudėtinga nuvalyti ir pabarstyti. Todėl kelių ruožai, kur stovi automobiliai, yra padengti sniegu. Eismo sąlygos čia yra sudėtingos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius