-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 20

Energetikos ministerijos tikslas – panaikinti korupciją energetikoje

Premjeras tikisi, kad prezidentas pritars Energetikos ministerijos įkūrimui. Andrius Kubilius tvirtina, kad pagrindinis naujos ministerijos tikslas bus išgyvendinti korupciją energetikoje.
Kubilius
Kubilius / Redo Vilimo/BFL nuotr.

„Prezidentas turi visus argumentus, kuriuos mes esame pateikę, kodėl tokia ministerija reikalinga. Tai nėra kokio nors biurokratinio aparato didinimas, kaip tik priešingai – tai yra efektyvesnio biurokratinio aparato sukūrimas to paties iki šiol veikusio biurokratinio aparato vietoje, siekiant įveikti korupciją energetikoje, siekiant apginti visuomenės interesus turėti pigią ir saugią energetiką ir galų gale išjudinant tuos strateginius projektus – ir naujos atominės elektrinės statybą, ir energetikos tiltų statybą, ir namų renovaciją – kurie iki šiol nebuvo judinami", – interviu Lietuvos radijui antradienį sakė A.Kubilius.

Ar pasirašyti įstatymą dėl Energetikos ministerijos kūrimą, prezidentas Valdas Adamkus apsispręs iki šios savaitės pabaigos.

Vyriausybės vadovo teigimu, Energetikos ministerijos darbo užmokesčio fondui šiemet būtų išleista 2 mln. litų, iki metų pabaigos joje turėtų dirbti 65 žmonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius