Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 15

„Facebook‘e“ liejasi prakeiksmai velioniui A.Ūsui

Socialiniame tinklalapyje „Facebook“ sekmadienio vakarą, kai buvo paskelbta apie Andriaus Ūso žūtį, įkurta grupė pavadinimu „Žuvo A. Ūsas, woohoo! (party)“. Prie jos jau prisijungė per 2 tūkst. vartotojų.
Minėtos grupės pagrindinė nuotrauka – A.Ūso veidas su raudonu tašku kaktoje, o apačioje – prierašas „Pedophile is dead“ (liet. pedofilas mirė).
Minėtos grupės pagrindinė nuotrauka – A.Ūso veidas su raudonu tašku kaktoje, o apačioje – prierašas „Pedophile is dead“ (liet. „Pedofilas mirė“). / 15min.lt nuotr.

Šią grupę radusi 15min.lt skaitytoja teigė, kad ten rastas turinys pašiurpino. „Manau, vien profilio nuotrauka yra nederama, kaip ir žmonių išreikštos mintys, džiūgavimai. Kad ir kas būtų miręs, manau, taip tyčiotis nedera ir tokias grupes reikia drausti“, – laiške redakcijai rašo skaitytoja.

Minėtos grupės pagrindinė nuotrauka – A.Ūso veidas su raudonu tašku kaktoje, o apačioje – prierašas „Pedophile is dead“ (liet. „Pedofilas mirė“).

Ant grupės „Sienos“, kur leidžiama rašyti bet kuriam prie grupės prisijungusiam vartotojui, netrūksta įvairių keiksmų bei piktų „linkėjimų“ žuvusiajam.

„Pagaliau, šitas ped***, padvėsė“, „Mirkit pyd***!“, „Aš nuorų šventę švęst!!!“, „Teisybė Yra!!! Ir tai tik pradžia.. Visi kris į dugną.. Čia tik laiko klausimas...“ – tokie ir panašūs pareiškimai rašomi ant grupės „Sienos“.

Tiesa, keli vartotojai bando sugėdinti šios grupės kūrėjus bei tuos, kurie džiaugiasi dėl žmogaus žūties. Tačiau diskusijų tai nestabdo, atvirkščiai, dar labiau įkaitina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius