Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 10 24

G. Landsbergis išvyksta į Azijos šalis, Singapūre dalyvaus ambasados atidaryme

Užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis antradienį su delegacija išvyksta vizito į Vietnamą, Singapūrą ir Indoneziją.
Paulius Peleckis nuotr. Gabrielius Landsbergis
Paulius Peleckis nuotr. Gabrielius Landsbergis

Trečiadienį G. Landsbergis lankysis Vietname, kur susitiks su premjeru Pham Minh Chinh (Pham Min Činiu) ir užsienio reikalų ministru Bui Thanh Son (Bui Tan Sonu). Vietname užsienio reikalų ministrai pasirašys savitarpio supratimo memorandumą dėl ministerijų bendradarbiavimo.

Ministras taip pat dalyvaus Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos (EBPO) Pietryčių Azijos regioninės programos (SEARP) ministrų forume „Partnerystės stiprinimas siekiant tvarių ir kokybiškų investicijų“.

Renginio paraštėse G. Landsbergis susitiks ir su Tailando užsienio reikalų ministru Parnpree Bahiddha-Nukara (Parnpriu Bahida-Nukara). 

Penktadienį Lietuvos diplomatijos vadovas lankysis Singapūre, kur susitiks su šalies užsienio reikalų ministru Vivian Balakrishnan (Vivianu Balakrišnanu). Jo vizito metu bus oficialiai atidaryta Lietuvos ambasada Singapūre.

Ministras taip pat lankysis lietuvių mokyklėlėje „Šnekutis“ bei susitiks su lietuvių bendruomenės nariais.

Po savaitės, pirmadienį, G. Landsbergis Indonezijoje susitiks su šios šalies užsienio reikalų ministre Retno Marsudi (Retno Marsudi).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius