-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
01 15 /07:35

G.Nausėda vyks į Pasaulio ekonomikos forumą Davose

Prezidentas Gitanas Nausėda antradienį išvyks į šią savaitę rengiamą Pasaulio ekonomikos forumą Davose.
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.
Gitanas Nausėda

Pasak šalies vadovo vyriausiosios patarėjos užsienio politikos klausimais Astos Skaisgirytės, pagrindinė žinia, su kuria G.Nausėda vyksta į Davosą – tarptautinės paramos telkimas Ukrainai.

„Prezidentas vyksta su žinia, kad Vakarams nevalia pavargti nuo karo tol, kol tas karas yra nelaimėtas, žinoma, telkti visą įmanomą paramą, kokią tik galima sutelkti – politinę, ekonominę, karinę, humanitarinę Ukrainai, kad Ukraina laimėtų šitą karą“, – LRT radijuje pirmadienį transliuotame interviu sakė A.Skaisgirytė.

Jos teigimu, G.Nausėda Davose praleis vieną parą, per kurią dalyvaus viešose diskusijose, dvišaliuose susitikimuose, taip pat keliuose ekonominio pobūdžio susitikimuose.

Tarp renginių, kuriuose dalyvaus šalies vadovas – diskusija „Ukrainos horizontai“, kurioje bus kalbama apie saugumo situaciją Europoje, taip pat Trijų jūrų iniciatyvai skirta diskusija.

Pasaulio ekonomikos forumas yra tarptautinė viešojo ir privataus bendradarbiavimo organizacija, kur dalyvauja politikos, verslo, kultūros ir kitų sričių lyderiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius