Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 04 24

G.Paluckas norėtų susitikti su S.Skverneliu ir R.Karbauskiu

Išrinktasis socialdemokratų lyderis šį pirmadienį norėtų susitikti su premjeru Sauliumi Skverneliu ir „valstiečių“ pirmininku Ramūnu Karbauskiu. Gintautas Paluckas tikisi, kad vyriausybės darbotvarkėje atsiras daugiau socialdemokratų prioritetų ir nuolatinis dialogas su koalicijos partneriais.
Gintautas Paluckas
Gintautas Paluckas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

G.Palucko teigimu, socialdemokratai nėra patenkinti savo vaidmeniu koalicijoje su „valstiečiais“ ir pasigenda nuolatinio bendravimo. Koaliciniai ir partijų vadovybės pasitarimai turėtų būti pastovūs, o ne vien tuomet, kai konfliktai iškyla į viešumą. Šiuos klausimus G.Paluckas tikisi aptarti su premjeru.

Tuo metu S.Skvernelis, H.Paluckui laimėjus rinkimus pareiškė, kad koalicijos sutartis yra pasirašyta ir ji nebus peržiūrima. Valstiečių ir žaliųjų partijos pirmininkas R.Karbauskis teigiamai vertina, kad baigėsi socialdemokratų agitacinis laikotarpis ir partijoje įsivyraus stabilumas.

G.Paluckas rinkimų kampanijos metu ne kartą abejojo, ar koalicijos sutartis palanki socialdemokratams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius