Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 04 17

Gaisro dūmai Vilniuje gąsdino Pilaitės gyventojus (nuotraukos)

Senoje elektros skydinėje užsiliepsnojusios naudotos padangos penktadienio pavakare Vilniuje privertė sunerimti kai kuriuos Pilaitės mikrorajono gyventojus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min.lt skaitytojo Marijano M. nuotr.

Prieš pat 17.30 val. sostinės ugniagesiai sulaukė ne vieno pranešimo, kad M.Mažvydo g. į dangų kylą grėsmingi juodi dūmai. Skambinusieji pranešė, kad greičiausiai dega elektros pastotė.

Į gaisro vietą buvo nusiųstas vienas ugniagesių automobilis. Iš pradžių gelbėtojai per tirštus juodus dūmus net nesuprato kas dega - garažas ar elektros pastotė.


Žiūrėti Senoje elektros skydinėje degė naudotos padangos didesniame žemėlapyje

Po kiek laiko paaiškėjo, kad liepsnoja senoje elektros skydinėje suverstos naudotos padangos. Gelbėtojai jas pradėjo gesinti specialiomis putomis.

Po kiek laiko ugniagesiai paprašė pagalbos, kadangi putos seko, o gaisro turimomis atsargomis nepavyko užgesinti. Į įvykio vietą buvo nusiųstas dar vienas gelbėtojų automobilis.


Žiūrėti Senoje elektros skydinėje degė naudotos padangos didesniame žemėlapyje

Ugniagesiai teigia, kad per incidentą pavojaus kitiems pastatams nebuvo kilę. Tačiau gaisrą gesinti buvo sudėtinga. Padangų sename pastate buvo sukrauta iki pat lubų. Ugniagesiai buvo priversti pjauti grotas, kad galėtų iki jų prieiti ir jas užgesinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius