-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garbės teismas atidėjo teisėjos V.Jegorovienės drausmės bylos nagrinėjimą

Teisėjų garbės teismas iki gegužės pradžios atidėjo Kauno apylinkės teismo teisėjai Vidai Jegorovienei iškeltos drausmės bylos nagrinėjimą.
Teisėja Vida Jegorovienė
Teisėja Vida Jegorovienė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Apie tai penktadienį pranešė Nacionalinė teismų administracija. Neviešame posėdyje dalyvavo pati teisėja, taip pat dėl jos į garbės teismą kreipęsis apylinkės teismo pirmininkas Arūnas Purvainis.

Anot teismų administracijos, nagrinėjimas atidėtas atsižvelgus į teisėjos pateiktą naują dokumentą bei ketinimą pateikti papildomus drausmės bylai svarbius duomenis. Bylos nagrinėjimas bus tęsiamas gegužės 3-iąją.

Prezidentas Gitanas Nausėda kovo 20 dieną sustabdė V.Jegorovienės įgaliojimus.

Kauno apylinkės teismas pranešė, kad įgaliojimų sustabdymo metu teisėjai nebus skiriamos naujos bylos, o esančios jos žinioje bus perskiriamos kitiems teisėjams.

Teismo pirmininkas tarybos prašė stabdyti teisėjos įgaliojimus, nes V.Jegorovienei už drausmės pažeidimus skirti du papeikimai, šiuo metu iškelta trečia drausmės byla.

Kaip anksčiau BNS nurodė A.Purvainis, prašymą jis teikė atsižvelgdamas į tai, kad V.Jegorovienės elgesys po lapkričio 10 dieną iškeltos trečios drausmės bylos „ne tik nepasikeitė ir negerėjo, tačiau tik dar blogėjo ir blogėja“.

A.Purvainio teigimu, dėl V.Jegorovienės veiklos nuolat gaunami procesų šalių, jų gynėjų, posėdžių sekretorių, kitų institucijų, notarų skundai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius