-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 11

Gatvės muzikos diena jau laukia muzikantų

Kaip ir kasmet, Gatvės muzikos diena Klaipėdoje, vyksianti gegužės 7 d., kviečia registruotis ir net tik muzikuoti gatvėse, bet ir dalintis savo meniniais talentais.
2010-aisiais vykusios Gatvės muzikos dienos Klaipėdoje akimirka.
Pernai vykusios Gatvės muzikos dienos Klaipėdoje akimirka. / Jurgitos Andriejauskaitės/15min.lt nuotr.

Dainuojantys, grojantys, šokantys, vaidinantys, skaitantys, piešiantys ar tiesiog neabejingi menui raginami tapti pozityvaus judėjimo dalimi. Gatvės muzikos dieną organizuoja ne kas kitas, o patys dalyviai. Kaip sakė A.Mamontovas, Gatvės muzikos dienos sumanytojas, tai yra šventė, kurią mes, Lietuvos žmonės, dovanojame sau patys, be jokių „iniciatyvų iš viršaus“.

Prie akcijos jau pažadėjo prisijungti Gatvės muzikos dienos veteranai – studija „Grock“, legendinis DJ Saga bei DJ‘ų komanda su UncleRoll ir Halcyon priešakyje, ketinanti išskirtinai šiai dienai paruošti specialią programą.

„Muzikantai raginami paskubėti registruotis, miklinti pirštus, lavinti balsą, pasikeisti nubrūžintas gitaros stygas ir atlikti visas kitas reikalingas apeigas, kad gegužės 7-oji taptų išskirtine švente. Čia neturi reikšmės nei amžius, nei profesionalumas, nei kokiu instrumentu grojate – svarbiausia šią dieną esat Jūs, menas ir bendrumas“, – kvietime ragina Gatvės muzikos dienos organizatoriai.

Gatvės muzikos diena Klaipėdoje vyks senamiesčio teritorijoje gegužės 7 d. nuo 12 val. iki 22 val. Galimos pasirodymų vietos: Teatro aikštė (akustiniams pasirodymams), „Centro“ baro (H. Manto g. 40a) vidinis kiemelis, Turgaus g. šalia „Taifun“ bariuko, Friedricho pasažas bei Danės krantinė šalia „Švyturio menų doko“.

Visi, norintys dalyvauti, kviečiami registruotis el. paštu kultura@klaipeda.lt arba tel.: (8 46) 396 173, 8 605 58822 iki gegužės 1 d. Registruojantis būtina nurodyti atlikėjo/grupės pavadinimą, muzikos stilių, kontaktus, ar reikalinga elektra ir pageidaujamą pasirodymo laiką ir vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius