-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 18

Geriausi Kauno apskrities patruliai – iš Kaišiadorių

Dėl savo saugumo mažiausiai turėtų baimintis kaišiadoriškiai. Tokią išvadą galima daryti po geriausio Kauno apskrities policininko rinkimų.
Geriausio patrulio titulą iškovojo S.Budrys.
Geriausio patrulio titulą iškovojo S.Budrys. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Visus kolegas iš Kauno bei kitų apskrities miestų už nugaros paliko Kaišiadorių policijos komisariato patruliai Živilė Zdanavičiūtė ir Simonas Budrys. Vakar vykusiose varžybose, kuriose dalyvavo 7 mišrios poros, kaišiadoriškių komanda neturėjo sau lygių.

Patruliai rungėsi šaudymo, kliūčių ruožo, figūrinio vairavimo ir savigynos rungtyje. Ž.Zdanavičiūtė, paklausta, kokius konkurse pademonstruotus įgūdžius dažniausiai tenka panaudoti savo darbe, šyptelėjo: „Viską, išskyrus šaudymą. Ačiū Dievui, ginklo tarnyboje panaudoti dar neteko.“

„Kasdieniame darbe dažniausiai praverčia kovinių imtynių ir vairavimo įgūdžiai“, – savo kolegei antrino S.Budrys.

Nors kaišiadoriškiai laimėjo tik figūrinio vairavimo rungtį, kitose užduotyse patruliai buvo arti lyderių, tad to užteko galutinei pergalei.

„Iš pradžių vairavo Simonas, paskui vairavau aš. Labiausiai trukdė jaudulys, bet su juo pavyko susidoroti“, – atviravo šviesiaplaukė policininkė.

Tuo tarpu geriausio apylinkės inspektoriaus titulas liko Kaune. Juo tapo Dainavos policijos komisariato Prevencijos poskyrio tyrėjas Voldemaras Knystautas. 12 tyrėjų iš visos Kauno apskrities varžėsi žinių patikrinimo, šaudymo bei savigynos rungtyse.

Geriausio policininko rinkimus aptemdė nelaimė. Kliūčių ruožą bandžiusi įveikti Jonavos policijos komisariato pareigūnė patyrė kojos traumą. Įtariama, jog į Kauno klinikas skubiai nuvežtai merginai plyšo kryžminiai kelio raiščiai.

„Šis konkursas yra kaip karas. O kare, kaip žinia, aukų išvengti neišeina“, – tvirtino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Vitalijus Pacevičius.

Geriausiais apskrities patruliais tapę Ž.Zdanavičiūtė ir S.Budrys bei geriausiu tyrėju pripažintas V.Knystautas dalyvaus birželio pradžioje Klaipėdoje vyksiančiame nacionaliniame konkurse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius