-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 26

Į Liberalų sąjūdį perėjo visas LiCS Lazdijų skyrius su vicemeru priešakyje

Liberalų sąjūdžio valdyba trečiadienio vakarą į partijos gretas priėmė 72 narius vienijantį Liberalų ir centro sąjungos (LiCS) Lazdijų skyrių. Tarp perėjusiųjų į Liberalų sąjūdžio gretas – ir trys Lazdijų rajono savivaldybės tarybos nariai su vicemeru Petru Mikelioniu priešakyje.
Eligijus Masiulis
Eligijus Masiulis

Iki šiol Liberalų sąjūdis neturėjo savo atstovų Lazdijų taryboje.

„Tai ne pirmas ir ne paskutinis toks faktas. Alytuje apie 50 LiCS narių neseniai perėjo irgi su Alytaus tarybos nariais bei vicemere. Tai ten Alytuje mes dabar turime 5 žmonių frakciją, nes du mūsų buvo senieji nariai ir dar trys dabar prisijungę. Ir tas procesas vyksta. Man atrodo, po LiCS apsisprendimo remti Artūrą Zuoką prezidento rinkimuose dar labiau paspartėjo atskirų liberalcentristų skyrių noras įsilieti ir šiuo atveju manau, kad toks liberalių jėgų telkimasis rajonuose savivaldybėse užtikrina stiprią alternatyvą žmonėms savivaldybių rinkimuose“, – BNS trečiadienį sakė Liberalų sąjūdžio vadovas parlamentaras Eligijus Masiulis.

Jo teigimu, artimiausiu metu į Liberalų sąjūdžio gretas gali įsilieti ir daugiau byrančios liberalcentristų partijos skyrių.

Prieš kelias savaites į Liberalų sąjūdį perėjo 40 Plungės liberalcentristų, tarp jų – ir visi šeši į Plungės savivaldybės tarybą išrinkti LiCS nariai.

Praėjusios kadencijos Seime ir Liberalų sąjūdis, ir LiCS priklausė valdančiajai Permainų koalicijai.

Tačiau 2012 metų Seimo rinkimai Artūro Meliano vadovaujamai LiCS buvo nesėkmingi – liberalcentristai šiuo metu neturi nė vieno atstovo Seime. Opozicinis Liberalų sąjūdis turi 10 narių frakciją parlamente.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius