-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 12

Ilgąjį savaitgalį dirbs gausios policijos pajėgos

Ilgąjį savaitgalį bus stiprinamas policijos darbas, daugiau pareigūnų dirbs viešose vietose ir keliuose. Teritorinės policijos įstaigos savo veiklos teritorijose organizuos tikslines policines priemones, siekiant užkardyti alkoholinių gėrimų vartojimą ir girtų asmenų pasirodymą viešosiose vietose.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Žolinė

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad ypatingas dėmesys bus skiriamas masinių susibūrimų, pasilinksminimo vietoms, taip pat vietoms, kuriose gali būti girtaujama, svaiginamasi ir pan.

Šalies kurortuose ir kurortinių teritorijų statusą turinčiuose miestuose bus organizuojamos prevencinės priemonės, skirtos transporto priemonių vagystėms užkardyti, jų vairuotojų blaivumui, apsvaigimui nuo narkotikų ar kitų psichiką veikiančių medžiagų tikrinti. Daug dėmesio bus skiriama dviračių, motorinių valčių, jų variklių ir kitų detalių vagystėms užkardyti.

Policinės priemones bus vykdomos ir nakties metu, motyvuotai pasirinktose vietose, tam naudojant policijos postus ir stabdant visas transporto priemones bei tikrinant jose esančius asmenis ir vežamą krovinį.

Lietuvos policija visiems šalies gyventojams linki ramių ir saugių šventinių dienų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius