-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 09

Ingrida Šimonytė apie sunkiausias dienas: „Pora savaičių tokioje gana nesvarumo būsenoje gyvenau“

Premjerė Ingrida Šimonytė laidoje „Europos namų klubas“ papasakojo apie du sunkiausius darbo Vyriausybėje momentus, kai buvo apėmusi neviltis, o naktimis nebegalėdavo užmigti. Vyriausybės vadovė atvirai pasakojo, kaip bando atsipalaiduoti nuo begalinio streso ir kodėl kandidatuoja, nors būna pasižadėjusi nebekandidatuoti.

Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje ir „LT Big Brother“ kuriamame laidų cikle „Europos namų klubas“ žiūrovų laukia penki ypatingi pokalbiai su Lietuvos ir Europos lyderiais, visuomenės veikėjais – Gitanu Nausėda, Ingrida Šimonyte, Viktorija Čmilyte-Nielsen, Virginijumi Sinkevičiumi ir Marijonu Mikutavičiumi.

Šis projektas ypatingas tuo, kad siekia atskleisti žmogiškąją lyderių pusę – asmenines patirtis, skaudžius išgyvenimus ir įsimintinus nutikimus vaikystėje ir jaunystėje.

Pirmasis laidoje apsilankęs prezidentas G.Nausėda ne tik pasakojo apie asmenines patirtis bei išgyvenimus, bet ir parodė, kad moka dainuoti. Antroji laidos dalyvė I.Šimonytė atskleidė, kokie iššūkiai jos laukė premjerės kėdėje.

Apie savo karštą būdą

I.Šimonytė, laidoje paklausta apie savo būdą ir drąsą kalbėti tai, ką galvoja, prisiminė, kad besimokydama Vilniaus Žirmūnų 7-oje vidurinėje mokykloje, kurią ir baigė, pasižymėjo tuo, kad sakydavo tai, ką galvoja.

„Ir ne visada patikdavo tai, ką aš sakydavau, bet kadangi aš gerai mokiausi, kaip kurie dalykai man turbūt praslysdavo lengviau nei būtų praslydę pačiam taikiausiam žmogui, kuris būtų daug mažiau pasiginčijęs dėl kažkokių dalykų. Būdavo tokių situacijų, kai reikėdavo apgint klasioką, nes man atrodydavo, kad kažkas nepagrįstus priekaištus jam teikia. Ar šiaip už kokią nors teisybę pakovot, kaip yra sakoma. Aš tiesiog manau, kad mano būdas yra toks“, – sakė ji.

Premjerė sakė, kad tapusi politike ji stengiasi nesikeisti ir būti savimi, o ne vaidinti kažkokį vaidmenį.

„Bendras mano gyvenimo tikslas yra, kad manęs nepykintų, kai aš pasižiūriu į veidrodį. Kol man sekasi, kad manęs nuo manęs nepykina, tol manau, kad viskas yra daugiau mažiau gerai“, – šypsojosi ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius