-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 27 /13:54

Iš Seimo viešbučio išgabenti Neringos Venckienės daiktai

Keli polietileniniai maišai, pora krepšių, kibiras, trys keptuvės, kelios lėkštės – tiek turto per pusmetį, kai gyveno Seimo viešbutyje, sukaupė nuo teisėsaugos besislapstanti Seimo narė, „Drąsos kelio“ partijos atstovė Neringa Venckienė. Antradienį per pietus visa jos manta iš Seimo viešbučio buvo išgabenta.
Iš Seimo viešbučio išnešti Neringos Venckienės daiktai
Iš Seimo viešbučio išnešti Neringos Venckienės daiktai / 15min.lt/Liepos Želnienės nuotr.

Parlamentarės daiktus iš Seimo viešbučio padedamas kelių kanceliarijos darbuotojų surinko partijos „Drąsos kelias“ pirmininkas Jonas Varkala. Ką iš viešbučio paimti, J.Varkala sakė išgirdęs iš N.Venckienės motinos L.Kedienės.

„Kiek radau, tiek paėmiau. Matote, ruošėsi žmogus čia kepti, valgyti, kurti įstatymus, gyventi drauge, bet pajutęs pavojų gyvenimui, išvažiavo“, – rankoje laikydamas maišelį su keptuvėmis N.Venckienės likimą apraudojo J.Varkala.

Jis pats dievagojosi jau nuo balandžio su N.Venckiene neturėjęs jokių kontaktų, nors parlamentarai per tą laiką drauge parengė trijų įstatymų pataisas.

„Čia jau mūsų virtuvė“, – paklaustas, kokiu būdu kartu rengė įstatymų pataisas, jei neturėjo jokių ryšių su N.Venckiene, paslaptį saugojo J.Varkala.

Kraudamas N.Venckienės mantą į mažą „Opel“ automobilį jis tikino, kad sutikimas išsikraustyti iš Seimo viešbučio, jo galva, nerodo, kad parlamentarė į Lietuvą nebegrįš. 

Kaip sakė pats J.Varkala, visus N.Venckienės daiktus jis nugabens į Garliavą ir atiduos iš Lietuvos pabėgusios Seimo narės motinai.

Pati L.Kedienė ir N.Venckienės teta Audronė Skučienė „Drąsos kelio“ pirmininkui J.Varkalai parlamentarės daiktų surinkti nepadėjo, nors antradienį viešėjo Vilniuje. Abi moterys N.Venckienės daiktus renkančio J.Varkalos laukė prie Seimo rūmų. Paskui visi trys sėdo į J.Varkalos automobilį ir išvyko.

Buvęs N.Venckienės būstas po jos iškraustymo atiteks naujai išrinktam Seimo nariui socialdemokratui Kaziui Grybauskui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius