-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 26

Ištikimas Neringos Venckienės šalininkas Andrius Lobovas: „100 procentų esu tikras, kad ji yra užsienyje“

Kaip į vandenį dingusi velionio Drąsiaus Kedžio sesuo Seimo narė Neringa Venckienė užmynė mįslę ir bendražygiams, ir visuomenei. Spėjama, kad buvusi Kauno apygardos teismo teisėja yra išvykusi su trylikamečiu sūnumi į užsienį. Šią versiją patvirtino ir vienas ištikimiausių N.Venckienės ir D.Kedžio šalininkų Andrius Lobovas.
A.Lobovas ir L.Kedienė teisme
A.Lobovas ir L.Kedienė teisme / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Jonavos rajone gyvenantis 39 m. vyras, paklaustas, ar žino, ar bent nujaučia, kur šiuo metu yra N.Venckienė, sakė: „Pas mane. Ir dar tūkstančio žmonių širdyse. Jei klanas nori ją pagauti, turi visus mus sugaudyti ir išplėšti širdis, nužudyti, paskandinti po nendrių lapais, ir tada galbūt ji atsiras.

Ji yra šaunuolė, labai džiaugiuosi, kad ji sugebėjo pabėgti. Tokioje valstybėje nėra įmanoma gyventi, aš ir pats ruošiuosi bėgti. Esu 100 procentu įsitikinęs, kad ji yra užsienyje. Tačiau filosofine prasme, ji yra čia, nes mes visi ją palaikome. Jei liktų čia, su ja būtų padaryta tas pats, kas ir su Drąsiumi. Užsienyje jai saugiau.“

Ji yra šaunuolė, labai džiaugiuosi, kad ji sugebėjo pabėgti.

15min.lt žurnalistai telefonu susisiekė su Kauno rajono Garliavos Jonučių vidurinės mokyklos direktoriumi Aloyzu Pakolkiu, tačiau jis atsisakė suteikti informaciją, ar iš tiesų Aido ir Neringos Venckų sūnus jau kelias savaites nelanko pamokų. „Tai ne jūsų funkcija. Viso gero“, – pasakė A.Pakolkis ir padėjo telefono ragelį.

Jonučių mokyklą lankė ir Drąsiaus Kedžio bei Laimutės Stankūnaitės dukra, kurios laikinąja globėja buvo paskirta N.Venckienė.

Primename, kad partijos „Drąsos kelias“ lyderei N.Venckienei prokurorai nori pateikti įtarimus pagal šešis Baudžiamojo kodekso straipsnius. Įtariama, kad ji prieš dvejus metus Panevėžio miesto apylinkės teismo patalpose viešai užgauliai pažemino teismą, nevykdė 2011 m. gruodį priimto Kėdainių teismo sprendimo skubiai perduoti mergaitę motinai Laimutei Stankūnaitei, praėjusių metų gegužę trukdė antstolei vykdyti teismo sprendimą, piktnaudžiavo vaiko atstovo teisėmis psichiškai gniuždydama vaiką ir panaudodama fizinį smurtą pasipriešino policijos pareigūnui, o perduodant vaiką jo motinai sukėlė nežymų sveikatos sutrikdymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius