-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 16

Kalėdinėje mugėje – nuo amatininkų dirbinių iki skanėstų

Į Klaipėdą grįžta tradicinė kalėdinė mugė. Nuo šio penktadienio iki gruodžio 23 dienos žmonės kviečiami į Klaipėdos ledo areną, kur bus galima įsigyti tautodailininkų dirbinių, pasmaguriauti, pasiklausyti koncerto.
Kalėdinė mugė Klaipėdoje veiks gruodžio 18–23 dienomis.
Kalėdinė mugė Klaipėdoje veiks gruodžio 18–23 dienomis. / Organizatorių nuotr.

Nors ir slegia sunkmetis, į mugę pavyko pakviesti 150 dalyvių. Kalėdinės mugės koordinatorė Zarina Lukošiūnė teigė, kad gana sudėtinga buvo pasikviesti tautodailininkus, nes per šventes jie gauna nemažai pasiūlymų dalyvauti įvairiuose renginiuose. Tautodailininkai į mugę atvyks iš visos Lietuvos. Jie ne tik prekiaus atsivežtais dirbiniais, bet ir mokys lankytojus savo amato.

Mugėje bus galima įsigyti dovanų šventėms, vaišių kalėdiniam stalui – duonos bei konditerijos gaminių, medaus, šakočių, briedienos, šernienos, stručio kumpelių, gyvo lietuviško alaus, sūrio produktų, klevų sirupo, lašišinių žuvų raudonųjų ikrų ir panašių nekasdienių produktų.

Pirmąją mugės dieną, 18 val., atidarymo proga koncertuos Egidijaus Sipavičiaus. Kasdien visus pasitiks lietuviškasis Senelis Kalėda.

Koncertines programas pristatys Klaipėdos vidurinių bei paslaugų mokyklų moksleiviai, linksmins kaimo kapelos, vyks varžytuvės ir žaidimai konkurse „Vakarų talentai“ .

Vaikams mugėje bus įkurta speciali zona, kur jie galės ne tik žaisti, bet ir paglostyti triušiukus ar ožiukus.

Įėjimas į mugę nemokamas.

Klaipėdos ledo arenoje (Šilutės pl. 48) kalėdinė mugė veiks gruodžio 18-22 d. nuo 12 iki 20 val., o paskutinę dieną – gruodžio 23-iąją – iki 18 val.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius