-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 28

Kaunas 2011-uosius pasitiks įspūdinga nemokama švente

Gruodžio 31 d., nuo 22 val., pirmą kartą iš Kauno Rotušės aikštės naujametiniai sveikinimai skambės visai Lietuvai. Daugiau nei dvi valandas truksianti šventė „2011 Naujametinių akimirkų“ bus tiesiogiai transliuojama per televiziją TV3.
Kaune paskutiniąją šių metų dieną vyks daug renginių.
Kaune paskutiniąją šių metų dieną vyks daug renginių. / Kauno miesto savivaldybės nuotr.

Šventės metu visi kauniečiai kartu paskelbs, kad Kaunas 2011–asiais taps Europos krepšinio ir Hanza sąjungos miestų sostine. Sveikinimus žers Kauno šampaninis choras, laidos „Dar pažiūrėsim“ komanda, Simona, „Kastaneda“, „Studentės“, Lina Joy, Martynas ir Džiugas Siaurusaitis. Susirinkusieji išvys dar nematytas trimates projekcijas ant rotušės ir įspūdingą šventinį fejerverką.

Renginio organizatoriai kauniečius kviečia pasipuošti šventiniais kostiumais bei kaukėmis – taip apsirengę šventės dalyviai galės nemokamai čiuožti Rotušės aikštės ledu ir galbūt bent trumpam taps televizijos žvaigždėmis. Planuojama, jog bus rengiamos dvi nemokamo čiuožimo sesijos – nuo 21.50 val. ir nuo 23.10 val.

Organizatoriai, kviesdami į šį renginį, visų kauniečių prašo ir perspėja: „Nuo 21 val. iki renginio pabaigos eismas Rotušės aikštėje bus sustabdytas; į aikštę nesinešti pirotechninių medžiagų bei būti atsargiems. Įspūdingą šventinį naujametinį fejerverką dovanos Kauno miesto savivaldybė; sutikti naujuosius Rotušės aikštėje be alkoholinių gėrimų, kuriuos renginio ir viešosiose vietose vartoti draudžiama; numatyti savo atėjimą ir išėjimą iš Rotušės aikštės ne tik M.Valančiaus ir
Vilniaus gatvėmis, bet ir iš A.Jakšto, Aleksoto, Muitinės gatvėmis; iš anksto numatyti savo atvykimą ir išvykimą. Viešojo transporto grafiką galima rasti svetainėje kaunas.lt“.

Po renginio,maždaug 00.30 val., iš stotelės „Kauno pilis“ papildomai išvyks 10–ojo, 20–ojo (tik link galinės stotelės „Bitininkų g.“), 23–iojo (tik link Rokų), 37–ojo maršrutų autobusai ir 2–ojo, 5–ojo (tik link Petrašiūnų), 7–ojo (tik link galinės stotelės „Partizanų g.“), 10–ojo ir 11–ojo maršrutų troleibusai. Šis renginys skirtas suaugusiems.

23.30 val. Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelyje vyks dar vienas Naujųjų sutikimo renginys „Naujieji su istoriniu Kauno karilionu“. Skambins maestro Giedrius Kuprevičius ir Julius Vilnonis.

„Visus kviečiame džiugiai ir saugiai sutikti Naujuosius metus, būti atsargiems ir saugoti save bei aplinkinius“, – ragina šventės organizatoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius