-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 23

Kaune ieškomas Nemune nuskendęs vyras, dar nesurasti ir penktadienį Kauno mariose dingę jaunuoliai

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narai gelbėtojai nuo penktadienio neturėjo beveik nė vienos laisvos minutės. Visą penktadienį jie ieškojo dviejų Kauno mariose ties Arlaviškių kaimu nuskendusių jaunuolių kūnų, o vakare gavo pranešimą apie Nemune ties Lampėdžiais nuskendį dar vieną vyrą.

Pirminiais duomenimis, pusamžis kaunietis Nemune ties Lampėdžiais valtimi išplaukė kartu su draugu. Dėl kol kas nežinomų priežasčių valtis apvirto. Krantą pavyko pasiekti tik vienam iš draugų. Kito ieškoti pasitelkti priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narai. Tačiau iki šeštadienio 14 val. nei Nemune, nei Kauno mariose nuskendusių vyrų palaikai nebuvo surasti.

„Penktadienio vakare išžvalgėme, kiek galėjome, Nemuną – tą vietą, kur nuskendo vyras, valtimi plaukęs kartu su draugu. Ryte darbą šioje vietoje vėl atnaujinome. Po pietų narai išvyko atgal į Kauno marias, ties Arlaviškių kaimu – bandysime vėl ieškoti naktį į penktadienį nuskendusių 18-mečio ir 21-erių metų jaunuolių“, – pasakojo ugniagesių atstovas.

15min.lt primena, kad 18-metis ir 21-erių metų Kauno rajono gyventojai nuskendo naktį į penktadienį, kai Kauno mariose, ties Arlaviškių kaimu, kartu su dar vienu draugu brakonieriavo. Nelaimė įvyko, kai valtyje buvę jaunuoliai traukė tinklus. Apvirtus plaustui, išsigelbėti pavyko tik vienam iš trijulės: 21-erių metų Arlaviškių kaimo gyventojui. Gelbėtojai mano, kad jo gyvybę išsaugojo valtis, į kurią įsikabinęs jaunas vyras šaukėsi pagalbos. Netrukus jį išgirdo ir į krantą parplukdė žvejai. Išsigelbėjusio jaunuolio teigimu, vienas iš valtyje buvusių draugų nuskendo prie jo akių: įsipainiojo į tinklą ir nebesugebėjo išplaukti. Kitas greičiausiai bandė pasiekti salą, esančią už keliasdešimties kilometrų, tačiau taip išsigelbėti jam greičiausiai nepavyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius