Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 12 07

Kaune – moksleivių paroda „Kalėdų eglė kitaip“ (nuotraukos)

Boulingo ir biliardo klube „Kauno Undinė“ atidaryta moksleivių darbų paroda „Kalėdų eglė kitaip“. Visą gruodį veiksiančioje parodoje eksponuojami 28 darbai, kuriuos sukūrė Kauno Antano Martinaičio dailės mokyklos 9-12 klasių moksleiviai.
Parodos eksponatas
Parodos eksponatas / Parodos organizatorių nuotr.

Parodos rengėjų teigimu, artėjant gražiausioms metų šventėms jie nusprendė į tradicinį Kalėdų simbolį – eglutę – pasižiūrėti kitu kampu. Taip kilo idėja surengti parodą tokių eglių, kurios būtų pagamintos iš įvairių netradicinių medžiagų. Svarbiausia ir bene vienintelė konkurso taisyklė buvo – sukurti kitokią Kalėdų eglę. Tokią, kokios kiekvieną dieną nepamatysi nei parduotuvėje, nei namuose prie židinio.

Parodoje eksponuojamos pačios įvairiausios moksleivių ir jų mokytojos Audrės Šarauskienės sukurtos eglės. Žaliaskarės pagamintos iš popieriaus, laikraščio, vielos, folijos, kartono dėžių, saldainių popieriukų, dantų krapštukų, džiovintų augalų ir kitokių medžiagų.

Pati didžiausia parodos eglė siekia 2 metrus ir yra sudėliota iš skirtingo dydžio kartono dėžių, kurių kiekvienoje galima rasti po nedidelę paslaptį. Kita, akį iš tolo traukianti įspūdinga, aukšta, baltutėlė eglė, yra pagaminta iš paprasčiausio tualetinio popieriaus skiaučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius