-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 07

Kaune nuomojami dviračiai vėl sudomino ilgapirščius

Nuo Kauno centre duris atvėrusio dviračių nuomos punkto atidarymo nepraėjus nė porai mėnesių, policijai tenka tirti jau antrą vagystės atvejį.
Prieš beveik porą mėnesių atsidaręs dviračių nuomos punktas sulaukė ne tik turistų, bet ir ilgapirščių dėmesio
Prieš beveik porą mėnesių atidarytas dviračių nuomos punktas sulaukė ne tik turistų, bet ir ilgapirščių dėmesio. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Visi Laisvės alėjoje esančiame Kauno turizmo informacijos centre (TIC) dviračius išsinuomojantys klientai yra fotografuojami, bet tai neatbaido įžūlių vagišių. Praėjusios savaitės pabaigoje į TIC užsukęs jaunuolis nuomos punkto darbuotojams pateikė, kaip vėliau paaiškėjo, padirbtus asmens dokumentus.

Parengę nuomos sutartį ir jaunuolį nufotografavę, punkto darbuotojai šiam išnuomojo dviratį. Vėliau, supratę, kad apie 1 tūkst. Lt vertės dviratis jiems grąžintas nebus, TIC specialistai kreipėsi į policiją.

„Pirmoji vagystė, įvykdyta beveik prieš dvi savaites, jau beveik išaiškinta. Prieš dvi dienas pareigūnai rado vieną iš dviejų pavogtų dviračių. Be to, policija išsiaiškino, kad dokumentai, kuriuos nuomos punkte paliko vagišiai, buvo pavogti viename prekybos centre. Peržiūrėję apsaugos vaizdo kamerų įrašą, pareigūnai turėtų rasti tuos asmenis. Tuo tarpu paskutinę vagystę įvykdęs jaunuolis turėtų būti rastas tikrai nesunkiai, nes nuomos punkte darytoje nuotraukoje labai puikiai matosi jo veidas“, – tvirtino Kauno TIC direktorius Sigitas Sidaravičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius