Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 03 06

Kauno meras Andrius Kupčinskas: „Laisvė yra ginti savo nuomonę ir nebūti už tai persekiojamam“

1990-ųjų metų kovo 11-ą dieną Aukščiausioji Taryba-Atkuriamasis Seimas atkūrė nepriklausomą Lietuvą. Šiemet sukanka 25 metai, kai Lietuva nepriklausoma, o jos piliečiai – laisvi. 15min.lt klausia įvairių žmonių, už ką jie myli Lietuvą, ir kokias galimybes jiems suteikė laisvė.
Andrius Kupčinskas
Andrius Kupčinskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Antrojo pagal dydį Lietuvos miesto Kauno meras Andrius Kupčinskas apie laisvę ir meilę Lietuvai gali kalbėti daug ir išsamiai. 

„Laisvė reikšti savo mintis, ginti savo nuomonę ir žinoti, kad nebūsi už tai persekiojamas. Valstybei tai yra labai svarbu, kad laisvi piliečiai galėtų kurti Lietuvą, auginti Kauną ir stiprinti mūsų nepriklausomybę“, – paklaustas, ką jam reiškia valstybės laisvė, sakė A.Kupčinskas.

VIDEO: Andrius Kupčinskas kalba apie Lietuvos laisvę

O kodėl ir kaip laisvę mylite jūs? Pasidalinkite laisvės nuotaika ar nuotrauka savo paskyrose socialiniuose tinkluose „Instagram“, „Twitter“, „Facebook“ ir „YouTube“ panaudodami raktažodį #myliulaisvę ir ieškokite savęs specialioje šventinėje platformoje 15min.lt/myliulaisvę!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius