-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 16

Kauno vicemeras S.Buškevičius bus atsakingas ir už kultūrą, ir už energetiką

Kauno miesto posėdžio metu daug tarybos narių replikų susilaukė pasiūlymas vicemerui Stanislovui Buškevičiui pavesti rūpintis ir kultūra, ir sportu, ir energetika.o savivaldybės taryba ketvirtadienį patvirtino perskirstytas vicemerų veiklos sritis.
Vicemeras Stanislovas Buškevičius, pelnęs alternatyvųjį apdovanojimą „Nikeliuoti ragai“ kaip „Metų žmogus“.
Vicemeras Stanislovas Buškevičius, pelnęs alternatyvųjį apdovanojimą „Nikeliuoti ragai“ kaip „Metų žmogus“. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Gerbiami kolegos, paprašyčiau rimties, prašau nesišaipyti. Jis pirmas pasakė, kad ant savivaldybės reikia uždėti saulės kolektorių, ir bus viems šilta, (...) taip, kad užtenka jam žinių energetiką šefuoti“, – kalbėjo liberalcentristas Kęstutis Mikėnas.

Funkcijų perskirtymo prireikė, kai liepos pabaigoje tarybai iš vicemero pareigų atleidus socialdemokratą Steponą Vaičikauską jo kuruotos miesto ūkio ir energetikos sritys liko be priežiūros. Nors laisva kėdė atiteko „tvarkietei“ Loretai Kekienei, ši politikė atsisakė rūpintis energetikos klausimais.

Pati L.Kekienės bus atsakinga už švietimą, aplinkos kokybės gerinimą ir ekologiją bei Savivaldybės turto ir statybų prižiūrą. Kitas vicemeras

Kitam vicemerui Algimantui Kurlavičiui pavestos socialinės rūpybos, šeimos, jaunimo reikalų, sveikatos apsaugos ir ryšių su nevyriausybinėmis organizacijomis sritys. Ketvirtasis vicemeras Rimantas Mikaitis prižiūrės ekonomikos plėtrą, investicijas ir turizmą, urbanistiką ir architektūrą, verslo skatinimą ir sąlygų plėtrai sudarymą.

Kauno meras A.Kupčinskas posėdžio metu sakė, kad sritys pasidalintos buvo bendru sutarimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius