-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 21

„Kautra“ žada padėti troleibusų vairuotojų streiko metu

Jei dėl bendrovės „Autrolis“ vairuotojų streiko metu mieste pritrūktų viešojo transporto, į gatves išvažiuotų keli „Kautros“ autobusai. Tokią pagalbą miesto vadovams pasiūlė bendrovė „Kautra“. Pastarieji dar tikisi išvengti neterminuotų vairuotojų protesto, kurio pradžia numatyta pirmadienį.
Savivaldybės valdomą bendrovę „Autrolis“ nebe pirmus metus krečia permainos.
Savivaldybės valdomą bendrovę „Autrolis“ nebe pirmus metus krečia permainos. / „15 minučių“/Eriko Ovčarenko nuotr.

„Kautros“ rinkodaros vadovas Gintautas Pakusas savivaldybę informavo, kad bendrovė jau rengia autobusus išvažiavimui į miestą.

„Mes nepalaikome troleibusų vairuotojų streiko šiuo sunkiu transporto įmonėms metu. „Kautra“ yra pasirengusi streiko metu skirti savo autobusus vežioti miestiečius troleibusų maršrutais. Padėsime visomis išgalėmis, kad miestiečiai nepatirtų nepatogumų“, –  teigė G.Pakusas.

Savivaldybės duomenimis, jei į gatves streiko metu neišvažiuos pakankamai troleibusų, miestiečiams į pagalbą ateis ir savivaldybės valdoma bendrovė „Kauno autobusai“. Šios bendrovės autobusai važinėtų troleibusų maršrutais.

Nepatenkinti dėl ketinimų sumažinti algas bendrovės „Autrolis“ vairuotojai pirmadienį ketina pradėti neterminuotą streiką. Rugpjūčio 17 dieną dalis troleibusų vairuotojų jau buvo surengę dviejų valandų įspėjamąjį streiką. Jo metu miesto viešojo transporto sistema nebuvo sutrikusi – miestiečiai dėl to nepatogumų nepatyrė.

Papildyta 10.30 val.: Penktadienį, norėdami pasikalbėti su streikuoti ketinančiais vairuotojais, Kauno miesto valdžios atstovai išvyko į bendrovę "Autrolis". Tačiau užuot keliavę tarnybiniais automobiliais, Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas, Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius Vygantas Gudėnas ir savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras į susitikimą su vairuotojais bendrovėje "Autrolis" išvažiavo troleibusu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius