-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 19

Kazimira Prunskienė vėl gydosi Maskvoje

Praėjusiais metais insultą patyrusi Kazimirai Prunskienei medicininę pagalba suteikia Maskvos medikai. Maskvoje buvusi premjerė sutiks ir Kalėdas, skelbia LNK žinios.
Kazimira Danutė Prunskienė
Kazimira Danutė Prunskienė / BFL nuotr.

K.Prunskienė šių metų pradžioje gydėsi Maskvos Neurologijos moksliniame centre keturis mėnesius, po reabilitacijos kurso grįžo į Lietuvą.

Dabar reabilitaciją nuspręsta pratęsti vėl Rusijos medikų globoje. Kaip teigė artimas K.Prunskienės bičiulis Albertas Sinevičius, su ja bendraujantis internetu, artimu metu moteris į Lietuvą grįžti nežada. A.Sinevičius džiaugėsi, kad K.Prunskienės sveikata yra smarkiai pagerėjusi, gerėja ir jos atmintis. 

Šiomis dienomis K.Prunskienę Maskvoje aplankė ir premjero patarėjas Antanas Vinkus. Jis sakė, kad K.Prunskienės dienotvarkė yra įtempta, visą dieną trunka įvairios procedūros. „Tačiau ji ir pati nori veiklos“, - LNK sakė A.Vinkus.

Anot premjero patarėjo, K.Prunskienė žymiai daugiau kalba, labai domisi tuo, kas vyksta Lietuvoje. 

A.Vinkus sakė, kad šventes K.Prunskienė sutiks Maskvoje, nes nenorima nukrypti nuo griežtai sudaryto reabilitacijos kurso. K.Prunskiene Maskvoje be medikų rūpinasi ir jos dukra. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius