Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 11 26

Kelininkai įspėja: naktį šalies keliuose laukiama plikledžio. Būkite atsargūs!

Lietuvos automobilių kelių direkcija informuoja, kad 16 val. daugiau snigo Utenos, Panevėžio, Šiaulių ir Telšių apskrityse, bei Kretingos ir Skuodo rajonuose.
Įvykio vietoje
Trakų rajone nuo kelio nuslydo nesuvaldytas vilkikas / Trakų policijos nuotr.

Kaip praneša Kelių direkcija, nors čia pastoviai pagal grafiką buvo barstomi magistraliniai ir krašto keliai, šių kelių dangos įvairios: drėgnos, šlapios, provėžuotos, provėžose šlapio sniego košė. Šiuose keliuose buvo slidu. Dėl pastovių kritulių, eismo sąlygos čia yra sudėtingos.

Marijampolės, Kauno, Vilniaus ir Tauragės apskrityse magistralinių ir krašto kelių dangos šlapios ir drėgnos. Eismo sąlygos normalios.

Naktį, nukritus temperatūrai, susidarys plikledis. Vairuotojai, būkite atidūs!

Vairuotojus būti atidžiais įspėja ir policija. Vilniaus pareigūnai praneša, kad sostinėje gatvės šlapios. Tačiau nepaisant to penktadienį registruojama kiek daugiau avarijų nei įprastai.

Trakų policija užregistravo avariją, per kurią slidžiame kelyje į griovį nuvažiavo nesuvaldytas vilkikas Scania. Avarija apie Trakų pakraštyje, Plomėnų g. įvyko apie 11.17 val.

Žmonės per incidentą nenukentėjo, tačiau vilkiko puspriekabė užblokavo kelią. Važiauojamąją dalį atlaisvino į nelaimės vietą iškviesti ugniagesiai gelbėtojai.

Jei norite peržiūrėti nuotraukas iš įvykio vietos, spauskite čia.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba savo tinklalapyje informuoja, kad artimiausią naktį šaltukas spaus visoje Lietuvoje. Vilniuje ir Kaune laukiama 5 laispnių šalčio, Klaipėdoje ir Panevėžyje prognozuojamas septynių laipsnių šaltis, Šiauliuose - minus aštuonių.

Šeštadienį Vilniuje ir Kaune prognozuojamas dviejų laipsnių šaltis, Klaipėdoje - vieno laipsnio šaltis, Šiauliuose ir Panevėžyje spaus keturių laipsnių šaltukas.

Žymesnių kritulių sinoptikai neprognozuoja.

Smulkiau apie orus galite sužinoti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius