Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 01 07

Kelių būklė ir eismo sąlygos penktadienio vakarą

Kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos informuoja apie situaciją keliuose 16 val.
Gyvenimas šalia Vilniaus žiemiškomis sąlygomis
Gyvenimas šalia Vilniaus žiemiškomis sąlygomis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Rytiniuose šalies rajonuose vis dar sninga ir pusto, likusioje šalies dalyje lietus, lijundra. Magistralinių ir krašto kelių dangos šlapios, provėžotos šlapia sniego koše, šiaurinėje ir rytinėje šalies dalyje dar yra prispausto ar suledėjusio sniego. Pagrindiniai keliai periodiškai valomi ir barstomi.

Didesnė dalis rajoninių kelių šiuo metu jau nuvalyti. Šalyje liko neišvažiuojamų apie 10 proc. šių kelių. Daugiausia jų Marijampolės, Panevėžio, Šiaulių ir Utenos apskrityse. Kituose rajoniniuose keliuose daug kur dar yra sniego liežuvių ir susiaurėjimų, dėl ko važiavimas jais yra sudėtingas. Dėl to važiuoti tamsiuoju paros metu į atokesnes kaimo vietoves, nežinant ar kelias ten išvažiuojamas, nepatariame. Esant galimybei prašome atsisakyti planuotų kelionių nakties metu.
Ateinančią naktį numatomas atšalimas, keliuose susiformuos plikledis. Būkite atsargūs.

Lietuvos automobilių kelių direkcija ir jos reguliavimo sferoje esančios kelius prižiūrinčios valstybės įmonės atsako tik už valstybinės reikšmės kelių būklę užmiesčiuose.

Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Marijampolės, Alytaus, Palangos, Druskininkų miestuose už visų gatvių, taip pat ir už tų, kuriomis per šiuos miestus praeina valstybinės reikšmės keliai, priežiūrą atsakingos savivaldybės.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius