-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
02 29

„Kenos keliautojai“ – apie draudimą išlipti ir įlipti į tranzitinį traukinį

Nuo kovo 1-osios rusų langas į Europą ir platųjį pasaulį užsiveria – bus uždrausta išlipti bei įlipti į tranzitinius traukinius, pavyzdžiui, Maskva–Kaliningradas, tačiau paliekama vietos humanitarinėms išimtims. Tuo metu 15min komanda likus parai iki draudimo įsigaliojimo nuvyko į Kenos geležinkelio stotį, kur pasišnekėjo su vadinamaisiais „Kenos keliautojais“.
Kenos geležinkelio stotyje
Kenos geležinkelio stotyje / Dariaus Mataičio nuotr.

Vilniuje trečiadienį kamščiai tokie, kad vos spėjame iki tranzitinio traukinio atvykimo pasiekti Kenos geležinkelio stotį, įsikūrusią Kalvelių kaime, prie pat sienos su Baltarusija.

Išlipame iš automobilio ir pro akis stabdydamas praūžia traukinys iš Kaliningrado į Maskvą – jau patikrinti žmonės puola į peroną ir prie traukinio.

Skubame į stotį pasikalbėti su vienu, kitu keliautoju, šalimais skuba ir jaunuolių pora – mergina kalbėtis nesutinka, tačiau jos vaikinas – mielai.

„Tokia Lietuvos valdžios valia“

Paklaustas, kaip vertina Lietuvos sprendimą užkardyti keleivių išlipimą ir įlipimą į tranzitinius traukinius, jis atsakė gerbiantis tokį sprendimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius