-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 12

Kiaunė žvejus suvijo į marias

Kauno pakraštyje kiaunė užpuolė iš žvejybos grįžtančius šešis vyrus. Vienas pasprukti nespėjęs žvejys atsidūrė ligoninėje.
Kiaunė
Kiaunė / Photos.com
Temos: 1 Kiaunė

Būrelis žvejų su gyvūnu susidūrė ketvirtadienio rytą prie restorano „Jachtklubas“. Po žūklės vyrai išlipo į krantą, kai iš netoliese esančio miškelio iššoko kiaunė ir ėmė skuosti jų link, rašo „Lietuvos rytas“.

Žvejai iš pradžių smalsiai stebėjo artėjantį gyvūną, tačiau netrukus pasigailėjo, kas nesuskubo įlipti į savo mašiną – apie 40 cm dydžio ir maždaug 1,5 kg sveriantis žvėrelis dantimis tvirtai įsikibo vienam vyrui į ranką.

Žvejys šiaip ne taip nusikratė kiaunės, tačiau ji dar kartą puolė ir vėl įkando į ranką. Du jo draugai gelbėdamiesi puolė atgal į vandenį. Vienas žvejys paskambino Gyvūnų globėjų asociacijai, kurios atstovai atvažiavę žvėrelį sugavo specialiomis kilpomis.

Kiaunė išvežta į prieglaudą ir bus tiriama, ar neserga pasiutlige. Jos apkandžiotas vyras nuvežtas į ligoninę.

Tuo tarpu specialistai, pasak „Lietuvos ryto“, įtaria, kad neblaivūs žvejai galėjo erzinti žvėrelį, nes kiaunės paprastai žmonių nepuola.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius