-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 10

Klaipėdos Skulptūrų parkas pavasarį pasitiko šurmulingai (nuotraukos)

Šeštadienį Klaipėdos Skulptūrų parke šurmuliavo žmonių būriai, klegėjo vaikų juokas, taukšėjo šachmatai, mankštinosi sporto aistruoliai, garavo karšta arbata.
Skulptūrų parke varžėsi šachmatininkai, mankštinosi sporto aistruoliai, linksmino klounai, buvo vaišinamasi karšta arbata.
Skulptūrų parke varžėsi šachmatininkai, mankštinosi sporto aistruoliai, linksmino klounai, buvo vaišinamasi karšta arbata. / G.Kubiliūtės nuotr.

Taip klaipėdiečiams buvo pristatytos parko naujovės, kurias iniciavo filantropo Juliaus Liudviko Vynerio labdaros ir paramos fondas.

Pažaisti šachmatais panoro dešimtys žmonių. Po atviru dangumi prie staliukų susėdę žaidėjai siekė nugalėtojo vardo. O kiti galėjo pasižiūrėti ne tik šias varžybas, bet ir pasigrožėti aikštele, kurioje stovėjo didžiulės šachmatų figūros. Jeigu žaidimas prigis – jis taps tradicija ir žaidėjai galės varžytis kiekvieną savaitgalį.

Kiti parko lankytojai kartu su Wing Tsun Kungfu instruktoriumi Tadu mėgavosi sporto malonumais gryname ore. Užsiėmimai bus organizuojami kiekvieną savaitgalį net ir lyjant. Jau susitarta, kad kitą šeštadienį sporto aistruoliai rinksis nuo 10 valandos.

Parke taip pat praplėsta vaikų žaidimo aikštelė. Šeštadienį joje vaikus ir jų tėvelius linksmino klounai.

Visi susirinkusieji taip pat galėjo pasivaišinti karšta Vynerio arbata bei paskanauti sausainių.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius