Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 11 13

Kristina Brazauskienė nebespėja pati rašyti feisbuke – nusisamdė asmeninį atstovą spaudai

Dar ką tik su Vytautu Šustausku partiją kūrusi prezidento Algirdo Brazausko našlė Kristina Brazauskienė pasijuto tikra žvaigždė. Nebespėdama dalyvauti pokalbių laidose, atsakinėti žurnalistams į klausimus ir aktyviai pildyti savo „Facebook“ anketos, prezidento našlės rentos tebesiekianti ponia pasisamdė asmeninį atstovą spaudai.
Kristina Brazauskienė tapo naujosios partijos lydere
Kristina Brazauskienė / Evaldo Šemiotos nuotr.

Juo tapo 29 metų vilnietis Justas Jaskonis, turintis patirties komunikacijų srityje. Pasak jo paties, asmeninio, niekuo nesusijusio su kuriama partija, atstovo spaudai pareigoms K.Brazauskienė jį pasisamdžiusi maždaug prieš mėnesį.

„Aš konkrečiai jai atstovauju, o ne partijai. Atstovauju jai tiek, kiek tai yra susiję su viešumu, su filmavimais, su žiniasklaida, socialinių tinklų priežiūra. Natūralu, kad pačiai K.Brazauskienei yra per didelis srautas bendrauti ir su žurnalistais ir į užklausimus visus atsakinėti. Jai manęs prireikė vien iš to praktinio požiūrio. Neįmanoma turbūt ir sėdėti feisbuke, ir tuo pat metu lipdyti partiją“, – 15min.lt savo pareigas aiškino J.Jaskonis.

Asmeninio arcgyvo nuotr./Justas Jaskonis
Asmeninio archyvo nuotr./Justas Jaskonis

Pasak jo, asmeninis atstovas spaudai K.Brazauskienei teikia ir individualias konsultacijas, kaip bendrauti viešumoje.

J.Jaskonis pažymėjo, kad jam labai malonu, jog asmeniniu atstovu spaudai K.Brazauskienė pasirinko būtent jį.

„Labai malonu buvo, kad pasirinko būtent mane, taip įvertindama šiokią tokią mano patirtį. Be abejo, yra kitokia specifika konsultuojant asmenį ir įmonę. Bet asmuo yra geras, viskas su ja tvarkoj, su ja nesunku dirbti, žmogus šnekantis, mąstantis, protingas, kompetentingas. Kaip klientas, iš verslo pusės, labai geras: su ja lengva dirbti“, – vardijo K.Brazauskienės privalumus J.Jaskonis.

Jaunas vyras K.Brazauskienės atstovu spaudai dirba pilnu etatu, algą jam moka pati ponia iš asmeninių lėšų. K.Brazauskienė, pasak J.Jaskonio, kol kas nekalba apie ilgalaikius jo įdarbinimo planus, net jei kitąmet jai pavyktų laimėti Seimo rinkimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius