-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 20

L.Kasčiūnas vardija prioritetus: Vokietijos brigados priėmimas, šaukimo reforma, dronai

Kandidatas į krašto apsaugos ministrus, Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Laurynas Kasčiūnas prioritetais įvardija pasirengimą priimti Vokietijos brigadą, šaukimo reformą, sutarimą dėl papildomų lėšų gynybai, dronų programos vystymą.

L.Kasčiūnas, jei būtų paskirtas ministru, taip pat žada paspartinti darbus, kurių pasigedo iš dabartinio ministerijos vadovo Arvydo Anušausko – per mėnesį sukurti karinių komendantūrų sistemą, aktyviau imtis dronų integravimo į gynybos sistemą.

„Prioritetas, aišku, yra Vokietijos brigada – tai jau negrįžtamas procesas bet turime būti pasirengę padaryti visus namų darbus, kas nuo mūsų priklauso, kad 2027 metais brigada čia jau būtų išvysčiusi pilną operacinį pajėgumą. Taip pat akcentavau, kad vienas iš prioritetų – šaukimo reforma Seime, reikia sutelkti paramą ir tą darysiu“, – po susitikimo su prezidentu Gitanu Nausėda ketvirtadienį žurnalistams sakė L.Kasčiūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius