-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 23

Laisvės alėjoje – duoklė futbolui

Kol Pietų Afrikos Respublikoje verda Pasaulio futbolo čempionato aistros, populiariausia planetoje sporto šaka neužmirštama ir Kaune.
Perspektyviausi jaunieji Kauno futbolininkai, iš pradžių ant Laisvės alėjos grindinio surengę parodomąją treniruotę, vėliau dovanų gavo kamuolius su A.Veličkos ir M.Žaliūko parašais.
Perspektyviausi jaunieji Kauno futbolininkai, iš pradžių ant Laisvės alėjos grindinio surengę parodomąją treniruotę, vėliau dovanų gavo kamuolius su A.Veličkos ir M.Žaliūko parašais. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Greta Kauno turizmo informacijos centro (TIC), ant Laisvės alėjos grindinio vakar surengta perspektyviausių miesto jaunųjų futbolininkų treniruotė traukė daugelio praeivių dėmesį. Šioje vietoje vykusi šventė buvo surengta „FBK Kaunas“ informacijos centro atidarymo proga. TIC patalpose įsikūrusiame centre lankytojai gaus išsamią informaciją apie tituluočiausio šalies klubo istoriją bei artimiausių rungtynių tvarkaraščius. Be to, čia pat veikiančioje specializuotoje parduotuvėje bus galima įsigyti ir „FBK Kaunas“ suvenyrų bei atributikos.

„Idėja Kauno miesto centre įsteigti tokį centrą galvoje sukosi jau seniai. Džiugu, kad mums pagaliau pavyko įgyvendinti šiuos planus. Centro atidarymą suderinome su vykstančiu Pasaulio čempionatu“, – nusijuokė klubo „FBK Kaunas“ direktorius Romualdas Kontrimas.

Atidarymo šventėje dalyvavo ir du garsūs šalies futbolininkai – Andrius Velička ir Marius Žaliūkas, abu jie anksčiau yra atstovavę 17-tus savo istorijos metus skaičiuojančiam klubui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius