Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 03 31

Lietuvos vyriausis administracinis teismas atidėjo sprendimą dėl mero rinkimų rezultatų Širvintose

Lietuvos vyriausiasis administracinis teismas (LVAT) atidėjo sprendimo paskelbimą dėl rinkimų rezultatų Širvintų rajone. Sprendimą planuota skelbti antradienį popiet, tačiau LVAT atstovė Neringa Lukoševičienė BNS informavo, kad sprendimo paskelbimas atidėtas iki trečiadienio pavakario.
Živilė  Pinskuvienė teisme
Živilė Pinskuvienė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Darbo partijos atstovė Živilė Pinskuvienė LVAT apskundė Vyriausiosios rinkimų komisijos sprendimą panaikinti Širvintų mero rinkimų rezultatus dėl šiurkščių pažeidimų.

Antrajame ture čia „darbietė“ Ž.Pinskuvienė (55,44 proc.) buvo nugalėjusi socialdemokratą Andrių Jozonį (43,58 proc.), bet teisėsauga įtaria, kad galėjo būti papirkta apie 50 rinkėjų, siekiant, kad jie balsuotų už Darbo partijos kandidatę.

Kaip BNS informavo LVAT, Ž.Pinskuvienė prašo teismo panaikinti VRK sprendimą ir įpareigoti komisiją patvirtinti galutinius Širvintų rajono savivaldybės tarybos mero rinkimų rezultatus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius